SAMSUN (AA) - Samsun'un Ladik ilçesinde ortaya çıkan yangında mahsur kalan çocuğu polis memurunun iş makinesinin kepçesine binerek kurtarılması, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Şehreküstü Mahallesi Adnan Menderes Sokak'ta bulunan bir binadaki yağışın başladığı ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yangın sırasında binanın 2. katındaki kârı SB (24), 3 yaşındaki çocuğu EMB ve engelli MD (66) mahsur kaldı.
Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, iş makinesinin kepçesine binerek dairenin hareketinin SB'den çocuğu alarak yere indirdi.
Daha sonra SB ve MD de iş makinesiyle kurtarıldı. Dumandan etkilenen MD sağlık ekipleri hastaneye kaldırıldı.
SB ve EMB ise Ladik Öğretmenevi'ne kaydoldu.
İtfaiye ekipleri söndürülen yangında evde hasar oluştu.
Öte yandan bir polis memurunun iş makinesinin kepçesine binerek 3 yaşındaki EMB'yi kurtardığı anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2026, 23:43