Kemal Şenocak ‘’BAFRA’MIZA,BÖLGEMİZE HİZMET ETMEK TEK AMACIMIZDIR’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak seçim çalışmaları kapsamında Büyük Sanayi Sitesinde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Kemal Şenocak ‘’BAFRA’MIZA,BÖLGEMİZE HİZMET ETMEK TEK AMACIMIZDIR’’

Ziyaret esnasında esnaflarla sohbet eden Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Bafra Büyük Sanayi Sitesinde bulunan esnaflar ve vatandaşlar ise gündemle ilgili sorular sorarak Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak’a aday olduğunda Büyük Sanayi için düşüncelerini sordular.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak ise kendisine gösterilen ilgi içinde Bafra Büyük Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşlara teşekkür etti.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak yaptığı açıklamada,’’ Bizim tek bir amacımız bulunmaktadır. Bafra’mıza, Bölgemize hizmet etmek tek amacımızdır. Talip olduğumuz A.Adayı olduğumuz Belediye Başkanlığı o kadar kolay bir iş değil. Çok sorumluluk, aynı zamanda da vebal isteyen bir iş . Biz bunların farkındayız. Ben bu memleketin evladıyım. İçinizden biriyim. 10 yıldır da siyasetin içerisindeyim. Hem Bafra Belediyesinde hem de Samsun Büyükşehir Belediyesinde önemli görevlerde bulundum. Bafra’nın sorunlarını, sıkıntılarını ve de beklentilerini çok iyi biliyorum.’’dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER