Dorçe Prefabrik afet bölgesine desteğini sürdürüyor

Dorçe Prefabrik afet bölgesine desteğini sürdürüyor

İSTANBUL (AA) - Dorçe Prefabrik ve İnşaat, 10 ilin etkilendiği afet bölgesinde barınma başta olmak üzere tüm yaşamsal ihtiyaçların temini için çalışmaları sürdürüyor.

Dorçe Prefabrik'ten yapılan açıklamada zorlu kış şartlarına karşı tüm imkanların seferber edildiği belirtilerek, üretim tesislerinin tam kapasite çalışmaya devam ettiği kaydedildi.

Açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"İlk etapta fabrika stoklarımızda hazır bulunan tüm yaşam konteynerleri afet bölgesinde kullanılmak üzere AFAD’a hibe edildi. Bölge şantiyelerimizdeki tüm ekip ve ekipmanlarımızla ihtiyaç duyulan her türlü destek ve hizmeti sağlamak için ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde hareket ediyoruz. Adıyaman ve etrafındaki bölgede bulunan tüm şantiyelerimizdeki konaklama imkanları depremden etkilenen halkımızın hizmetine sunuldu. Ayrıca Adıyaman’daki arama kurtarma faaliyetlerinde AFAD ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz.

Şantiyelerimizde bulunan tüm makine ekipmanlar (eskavatör, vinç vb.) ilgili kamu kurumlarının arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere tahsis edildi. Yaşanan felakette vatandaşlarımıza barınma ihtiyacının ötesinde destek olmak adına her türlü giyim malzemesi de kolilerle bölgeye sevk edildi."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER