MHP Bafra'dan Buruk Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, koranavirüs salgınının yanı sıra ülkeyi yasa boğan şehit haberleri ve İsrail’in Müslümanları hedef alarak yaptığı zulümden ötürü bu yıl buruk bir bayram geçirildiğini söyledi.

MHP Bafra'dan Buruk Bayram Mesajı

ŞEHİT HABERLERİYLE ÜZÜLDÜK

Barbaros Turna mesajında, “Çok şükür ki 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını tamamlayıp Bayram gününe kavuşmuş bulunmaktayız. Yüce Rabbim yaptığımız tüm ibadetleri kabul etsin inşallah.  Covid-19 salgını sebebiyle bir yani zaten eksik olan Mübarek Ramazan Bayramımız, şehit haberleriyle bizleri daha da fazla üzmüştür.

TÜK İSLAM BİRLİĞİNİN DEVAMLILIĞI

Ve en son olarak vuku bulan, İslam düşmanlığının sembolü katil İsrail'in Mübarek bayram arifesinde Kudüs’te Müslümanlara karşı yapmış olduğu zulüm,  bizleri bayram tadından alıkoymuştur.  Bayramın sevinci, el kadar bebeklerin, Allah yolunda yürüyen tüm kardeşlerimizin ve İslam sancağına karşı açılan bu savaşın gölgesinde kalmıştır.  Bizler, yolumuzu Türk -İslam Birliğinin devamlılığı, dünya nizamini ve adaletini sağlamak ve de tüm dünya da huzuru hakim kılmak üzerine kurmuş insanlarız.

TÜRK İSLAM ALEMİNE MÜBAREK OLSUN

Bayramlar birliktir, beraberliktir, kardeşliktir. Allah , İslam yolunda yürüyenlerle beraberdir. Dualarımızda bu birlik ve beraberliğin daimi içindir. Bu vesile ile, Yüce Mevlamın bizlere bahsettiği Mübarek Ramazan Bayramımız tüm Türk -İslam Alemine mübarek olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER