Yıldırım Ortabağlar'da altı katlı bina Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Yıldırım Ortabağlar'da  altı katlı bina Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Ortabağlar Mahallesi 6172 ada, 13 parselde kain, 198,36m2lik miktarlı arsada, ana taşınmaz niteliği "Bahçeli 2 Katlı Kargir Ev" vasıflı taşınmazdır. Taşınmaz; bodrum, zemin, 3 normal ve teras kattan oluşan betonarme bina ile bitişiğinde tek katlı çelik konstrüksiyon yapıdan ibarettir. 6 katlı binanın cepheleri sıvalı ve boyalıdır. Taşınmaz tapuda iki katlı bahçeli kargir bina iken yerinde 6 katlı ve tek katlı yapı şeklindedir. Yapı ruhsatsız inşa edilmiştir. Binanın yaklaşık 15-20 yıllık olduğu ve 2013 yılından önce inşa edildiği belirlenmiştir.6 katlı binanın bodrum katı kaba inşaat aşamasında olup depo-ardiye olarak kullanılmaktadır. Zemin kat işyeri amaçlı kullanılmaktadır. Tavuk işleme merkezi olarak kullanılmaktadır. İş yeri içinde soğuk hava deposu mevcut olup odalar teşkil edilmiş, büro ve depo olarak kullanılmaktadır. Mutfak-çay ocağı ve WC bulunmaktadır. Zemin kata yoldan ayrı bir kapıdan girilmektedir.
Üst katlara yoldan 11 nolu kapıdan giriş mevcut olup merdivenler mermer kaplı ve korkulukludur. Her katta bir daire bulunmaktadır. Son kat önde 38m2 teras bırakılarak oluşturulmuştur. Normal katlardaki daireler 3 oda, hol, salon, mutfak, WC, banyo, balkon birimlerinden oluşmaktadır. Salon ve odaların zeminleri laminant parke, duvarlar plastik badanalıdır. Banyo duşkabin küvetli, lavabolu ve klozetlidir. Banyo ve WC zeminleri seramik, duvarları tavana kadar fayans kaplıdır. Mutfak zemini seramik kaplı olup mermer tezgah ve MDF dolapları mevcuttur. Dairelerin kapıları ahşap pencereleri PVC doğramadır. Normal kat daireleri doğalgazlı kombi kalorifer ısıtmalıdır. Son katta bulunan teras kat alt dairelere nazaran 2 odalı olup kalorifer yoktur. Bina zeminde 110m2 ve bodrum, zemin ile 1. Kat 110m2 yüz ölçümlü olup 2. Katta 0,50m çıkma ile 2. ve 3. Kat 115m5 yüz ölçümlüdür. Teras kat ise 77m2 yüz ölçümlüdür. Terasın üzeri sundurma şeklinde örtülmüştür.

İlanla ilgili detaylar için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER