KOOPERATİF ÜYELERİ DÜNYAGÖZ’E EMANET

SS. Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatif üyeleri Dünyagöz’e Emanet.

KOOPERATİF ÜYELERİ DÜNYAGÖZ’E EMANET

Samsunda açıldığı 2011 yılından bu yana on binlerce hastanın göz hastalıklarına çözüm getiren Dünyagöz Samsun ve SS. Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi arasında hizmet protokolü imzalandı. 9 Kasım günü SS. Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Ahmet Yılmaz ve Dünyagöz Samsun İş Geliştirme Uzmanı Gizem Zobalı Bilginin katılımlarıyla gerçekleştirilen imza töreni ile kooperatif üyelerinin ve birinci derece yakınlarının göz sağlığı Dünyagöz Samsunun deneyimli hekimlerine emanet edildi.

SS. Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifinin ev sahipliğinde gerçekleşen imza töreniyle, kurulduğu günden bu yana Samsunluların göz sağlığına ilişkin problemlerine en son teknolojilerle, dünya standartlarında çözümler üreten Dünyagöz Samsun arasında hizmet anlaşması protokolü imzalandı. Bu protokole istinaden kooperatif üyeleri ve birince derece yakınları göz sağlığı hizmetlerini Dünyagöz Samsundan alabilecekler.

İmzalanan protokol ile ilgili açıklamada bulunan Dünyagöz Samsun İş Geliştirme Uzmanı Gizem Zobalı Bilgin, Samsundaki protokol anlaşmalarımıza bir yenisini ekliyoruz. SS. Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi ile yapılan protokol sayesinde, artık hem kooperatif üyeleri hem de birinci derecede yakınlarına; muayene, tetkik, özellikli ameliyat, lazer ameliyatı ve genel ameliyatlardan indirimli olarak faydalanabilecekler. Dünya standartlarında ve en son teknolojileri kullanarak göz sağlığı hizmetleri sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Protokolün imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER