Yakakent Belediyesi`nden taş kaplama çalışmaları

Samsun`un Yakakent İlçesi`nde devam eden çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde parke taş kaplama çalışmalarının başladığını belirtti.

Yakakent Belediyesi`nden  taş kaplama çalışmaları

Samsun`un Yakakent İlçesi`nde devam eden çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde parke taş kaplama çalışmalarının başladığını belirtti. Konu ile ilgili konuşan Başkan Hüseyin Kıyma, "Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesi Sağlık Ocağı mevkiine bağlı 104’cü, 105’ci, 106’cı sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde parke taş kaplama çalışmaları başlamıştır. Bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.

İlçemizde devam eden çalışmalardan dolayı gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel’e, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’na, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt’a, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER