Millet Partisi ve YMM

(İşte Allah onların kalplerine imanı yazmış ve onları kendi katından bir ruh ile desteklemiştir) Mücadele Suresi.

       Mücadeleci bir neslin, mücadele türküleri ve destanlarıyla büyümüş ve mücadele etmeye azmetmiş Asımın Nesli olarak; Sadece ülkemizi değil, tüm insanlığı barıştıracak, kucaklaştıracak, kardeş kılacak bir ahlakın ve medeniyetin son nesli olan bizler; Tarih ve medeniyetimizin, zaman ve mekan ötesi o büyük ahdin omuzlarımıza yüklediği bu şerefli vazife için size sesleniyoruz..!

       Başta Bilge Liderimiz Sayın Edibali olmak üzere; Karanlıklar içinde istikametini kaybedenlere kılavuzluk eden yıldızlarımız. Fırtınalı zamanlarda, hiç bir ferdinin burnunun kanamasına bile müsaade etmeyen, yüklendiği emaneti sağ salim kıyıya ulaştıran ve Türk Siyasetine demir atan usta kaptanlarımız. Siyasi hayatımızda bir destan olan Y.M.M. hareketi ve Millet Partisi'nin ulu çınarları, ak saçlı beyleri, ak sakallı bilgeleri. Durduğunuz yer yerimiz, yolunuz yolumuz olacaktır. Geçmişin dersleri ile geleceğimize ışık olun, bize yol olun, bize yol açın ve bilgeliğinizle yolumuzu aydınlatın.

       Gençliğimizin teknoloji ile kuşatıldığı, geleceğimizin de yapay zeka ile köleleştirileceği bir çağı yaşıyoruz. Buna karşı koymanın yolu, büyüklerimizin bilgeliği ve irfanını,gençliğimizin dinamizmi ve cesareti ile bir araya getirmektir. Biliyoruz ki gece çok daha zifirdir, ancak Muhteşem Türkiye uzak değildir.

        Gazi Paşamızın buyurduğu gibi; Türk istikbalinin evlatları olarak,(Hiç bir kınayıcının kınamasından korkmadan) her türlü ahval ve şerait içinde vazifemizin (Hiç bir ücret istemeden) Türk istiklal ve cumhuriyetini müdafaa etmek olduğunun bilinci içindeyiz.

         

         Milli Mücadele ateşini yakan dedelerimiz ve Y.M.M. diyen büyüklerimizden miras aldığımız bu asil kanın damarlarımızda büyük bir heyecan ve coşkuyla dolaşmakta olduğunu bildiriyoruz.

         Bu coşku ve azmin, geçmişin öfke ve hezeyanları ile örselenmesi ve engellenmesi ve bu hesabın bizlerin genç omuzlarına ve aydınlık dimağlarına yüklenmesi şüphesiz geleceğimizi de karartacaktır. Geçmişin hesabı geçmişte kalsın. Biz günümüzü ve geleceğimizi inşa etmek ve Muhteşem Türkiye'nin inkişafı ile bir barış medeniyeti kurmak istiyoruz. Bunu inkıtaya uğratacak olanlar; Tarihin, Büyük Milletimizin ve Allah'ın huzurunda hesap vermeye mahkumdurlar. İnanıyorsak; sadece yaptıklarımız değil, yapmadıklarımızdan da hesaba çekileceğiz..!

        Değerli ağabeylerim, Kıymetli kardeşlerim, Aziz Dava arkadaşlarım; Yıllardır ezilen, hakkı gasp edilen, onuru çiğnenen Büyük Milletimizin yükseliş ve yücelişi seninle mümkündür. Milli Mücadele ile başlayan, Y.M.M. ve Millet Partisi ile devam eden bu şanlı hareketin içinde bir araya geliyor, kökü ezelde ve dalları ebede uzanan bu ulu çınarın gölgesinde toplanıyoruz.Sancağımızı açtık, safımızı seçtik.

Kollarımızı doğudan batıya açarak, çift başlı kartalın kanatları altında seni bekliyoruz aziz kardeşim, seni bekliyoruz.

        (Ey örtüsüne bürünmüş olan kalk) diye buyrulan o ilahi emirle ve ceddimizden aldığımız işaretle yürüyeceğiz. Bize sunulan Güneş ve Ay dahi olsa elimizin tersiyle iterek, bu kutsal davanın ilelebet devamı için,aynı inanç, azim ve kararlılıkla, sağ yumruklarımızı kaldırıyor ve haykırıyoruz;

Yaşasın Millet, kahrolsun millet düşmanları,

Yaşasın Millet, kahrolsun millet düşmanları,

Yaşasın Millet, kahrolsun millet düşmanları.

YORUM EKLE
YORUMLAR
BYS
BYS - 3 yıl Önce

Eline yüreğine sağlık.

Ismail Uca
Ismail Uca - 3 yıl Önce

Çok güzel ifade etmişsiniz