MİLLET YİNE OYALANMAYA DEVAM EDİYOR

1991 yılından itibaren Türkiye'deki toplum mühendisliği alanında çalışmalar çok hızlı gelişti. Türkiye siyasetinde söz sahibi olmak isteyen ister içeride isterse dışarıdaki uluslar arası güçler Türkiye de hiç bir zaman gerçek Milli devleti, Milli siyaseti düşünen kadroların iş başına gelmesini engellemek için her türlü yollara başvurdular. İşte son örnekleri 2001 yılında AKP ve 2017 yılında kurulan İP'in gerçek kurucuları bu güçlerdir. AKP nin iktidara getirilişi ile CHP ve MHP de de bir takım operasyonlar gerçekleştirilmiş ve AKP iktidarı 16 yıldır ayakta kalmayı bu güçler sayesinde başarmıştır.
                Ne zaman ki gerçek Milli kadrolar bir araya toplanmaya ittifaklar oluşturulmaya çalışılmış bu çalışmalar her zaman birileri tarafından sabote edilerek Milli Kadroların iktidara talip olmasına izin verilmemiştir.
                Son olarak AKP ye alternatif olarak kurulması planlanan bir siyasi parti olarak Meral AKŞENER ve etrafında toplanan ekibi de bu oyunun bir parçası olmuştur. Şimdi gelinen noktada Milli Kadrolar saf dışı edilmiş ve umudunu İP'e bağlayanların umutları da maalesef boşa çıkmıştır.
İP'te yer alan kuruluşunda görev alan Milliyetçiler, Ülkücüler ve Milli Mücadeleciler saf dışı edilmiş ve edilmeye de devam etmektedirler. Yıllardan bu yana siyasi arenada yer alan her daim Milletin yanında yer alan, hak hukuk ve adalet peşinde olanlar dururken, yeni kurulan bir siyasi partiye umut bağlayanlar yine çaresizliğe mahkum edilmişlerdir.
                Şu bir gerçek ki bu yorumumu siyaseten değerlendirecek olan çok sayıda insan çıkabilir. Ancak bilinmelidir ki bizler vatan sevdalısı Yeniden Milli Mücadeleciler, Millet Partililer olarak sesimizin çıktığı kadar, gücümüzün yettiği yere kadar bu necip Türk Milletini uyandırmaya ve görevini hatırlatmaya devam edeceğiz. Allah'ın izni ile bu kara günlerde elbet geçecektir. Artık bu seçim geçmiş olabilir ama önümüzde 2019 yılı mahalli seçimler de yaklaşmaktadır. O seçimlere kadar Türkiye'deki gerçek milli güçleri ve kadroları birleştirecek olan yerli ve milli bir ittifaka gerek vardır. Bu ittifakın gerçekleşmesini isteyen milyonlarca da insan olduğunu asla unutmadan çalışmalara devam etmek gerektiği inancındayım.
                Millet Partisi ve onun bilge lideri Sayın Aykut EDİBALİ bey ve ekibi bu ittifakı başaracak güçtedir. Benim davetim tüm Yüce Türk Milletinedir. Gidişattan memnun olmayan kendini bu ülkenin şerefli bir insanı sayan sağcısı, solcusu, Alevisi, Sünnisi, ne kadar ülkesini seven vatansever varsa bu ekibe ve bu kadroya yardımcı olmaya çağırıyorum.Allah bu necip Milletin geleceğini aydınlık eylesin.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Aykun
Mustafa Aykun - 6 yıl Önce

Allah yayın hayatınızda doğru çizgiden ayırmasın Sizede zihin açıklığında daim etsin saygılarımla