NİHAYET ORTALIK SÜT LİMAN OLDU

18 Nisan günü Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan erken seçimde son güne girildi. Yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin öncelikle ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Allah yapacağımız bu seçimleri hayırlara vesile kılsın.

Yaklaşık 2 aylık bir seçim sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu süreç içerisinde seçime girecek olan, hem siyasi partiler, hemde onlara gönül veren seçmenler arasında zaman zaman birlik ve beraberliğimizi tehlikeye düşürecek söylemleri, eylemleri hep beraber izledik ve yaşadık. Şahsen ben bu dönem içerisinde hiç taraf olmamak adına, sadece ve sadece hukuk ve adalet içinde olunması gerektiğini istememe, bu seçimlerin insanlarımız arasında kırgınlığa, öfkeye, kutuplaşmaya ve kamplaşmaya meydan verilmemesi çağrısında bulunup, ona göre davranılması gerektiğini önermeye çalıştım. Ama şu bir gerçek ki doğruları konuşmak adalet istemek birilerini rahatsız etti. Bizim de bu adaletsizliklere ortak olmamızı yoksa haşa Müslümanlığımızdan bile şüphe eden arkadaşlarımızın kardeşlerimizin olduğu gerçeğini de bizzat yaşadık ve gördük.

Ben şahsım adıma bana böyle yaklaşımla gelen arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum.

Yarın ülkemiz için önemli bir gün. 25 Haziran günü Ülkemizin siyasi hayatında yeni bir gün olacak. Allah birlik ve beraberliğimizi korusun. Seçimin sonucu her ne olursa olsun kimse kimseye düşman gözü ile bakmasın. Seçimin bittiği gün başta siyasi partilerin lider ve yöneticileri olmak üzere birlik ve beraberlik mesajları versin, tabanda ki herkes kardeş olduğunu hatırlasın. Bu ülke hepimizin BAŞKA TÜRKİYE YOK ,Selam ve saygılarımla.

YORUM EKLE