banner223

PAZARSPOR ile NAZARSPOR !

Değerli okurlarım; geçen köşe yazımda " Yılport Samsunspor Dikkatli Ol ! " diye uyarmıştım ama pek kaale alan olmamış !

Yeni transfererden doğrusu hiç ummadığımız bir oyun tarzı görmek bizleri hem üzdü hem de telaşlandırdı ilersi için. Bu Samsunspor; her ne kadar bunlar hazırlık maçı dese de bize şimdilik pek inandırıcı gelmedi.

Ne yani hazırlık maçının ciddiye alınmaması mı gerekir? Bu maçlar resmî lig maçları değil diye; alınan başarısız sonuçları yok mu sayacağız ?

Ofspor 3. Lig takımı, Van Büyükşehir Belediye ve son oynadığımız Pazarspor da3. Lig takımlarıydı.Peki skorları bir yana bırakalım da oynanan oyun bu takıma hiç yakıştı mı ?

Gerek Ofspor gerekse Van ekipleri ile Pazarspor' un Samsunspor' a adeta kök söktüren futbolları karşısında acaba teknik heyet ne düşünüyor ?

Bizler maalesef pek iyi ve güzel şeyler düşünemedik. Arkadaş; hazırlık maçı diyesen yan gelip yatamazsın. Mücadele eeceksin, ter dökeceksin. koşacak, atak yapacak, futbolun gerektirdiği her güzelliğe imza atacaksın.

Peki, biz bunarın kaçta kaçını yapabildik ? Şu Pazarspor' un genç oyuncularına bir bakın; gencecik, fidan gibi delikanlılar, ağabeylerini adeta sahadan sildiler. Silindir gibi ezip geçtiler. Adamalr takır takır futbol oynuyor.

Bir misalverelim isterseniz; maçta 39. dakikada Samsunspor' un kaçırdığı mutlak gol atağının hemen bir dakika sonrasında Pazarspor 40. dakikada öyle bir gol attı ki; gol işte böyl atılır dercesine şık bir goldü ve biz bu gelen golle maçın son dakiklarına kadar bir gol daha yememek için didindik durdukve ancak maçın bitimine doğru attığımız bir golle beraberliği zor kurtardık da bu oyun anlayışı ile maalesef lig maçlarında kolay kurtulabileceğimiz konusunda bazı olumsuz düşüncelere takıldık.

Pazarspor ne güzel, ne diri bir takım öyle. İnanın ben çok beğendim bu genç ve başarılı takım ki; bu oyunlarını ligde de sürdürürlerse kesin ilk 3 sıra için mücadele ederler.

Yılport Samsunspor; en kısa zamanda kendine çeki- düzen vermeli yoksa yıdızları sayarız. Hazırlık maçları diye bahaneler üretip durmanın bir faydası yok. Oynanan oyunu herkes de gördü. Şimdiden böyle gidersek sonunda sert kayaya çarparız.

Zaten yazının başlığını da " PAZARSPOR ile NAZARSPOR ! " şeklinde yazdım ki; yaniSamsunspor' a naza rdeğdi, göze geldi anlamında yazmak istedim yoksa takımı küçümsemek anlamında değildi.

Bizler; Yılport Samsunspor' umuzun iyi, başarılı ve lig sonunda şampiyon olmasını arzularız. İşte bu duygu ve düşüncelerle; takımımıza başarılar dileriz.

Her şeye rağmen;Samsunspor ligde favori olacak, zirvenin tek hâkimi olacaktır inşallah.

Futbolcularımıza olan inancımız, herşeye rağmen tamdır ancak biraz daha ciddiyet ve bizlere yakışan bir futbolu da asla kulak arkası yapmayalım.

Saygılarımla.

YORUM EKLE