CHP, CHP’YE KARŞI

Mahalli idareler seçimi öncesi Millet İttifakı’nda mutabakat sağlayan Terme CHP ve İYİ Parti, meclis üyeleri  listesinde anlaşırken, CHP’li bazı yöneticiler listedeki CHP’lilere itiraz etti.

CHP, CHP’YE KARŞI

‘BİZİ NE MENOPOZ NE ANTROPOZ KURTARIR’

Mahalli idareler seçimi öncesi Millet İttifakı’nda mutabakat sağlayan Terme CHP ve İYİ Parti, meclis üyeleri  listesinde anlaşırken, CHP’li bazı yöneticiler listedeki CHP’lilere itiraz etti.

CHP, CHP’YE KARŞI

Terme’de yaşanan meclis üyeliği yarışı Türkiye’de örneği bulunmayan bir şekilde gerçekleşiyor. CHP, İyi Parti ve Saadet partisinin anlaştığı meclis üyeliği listesindeki CHP’lilere, Terme CHP tarafından itiraz geldi. CHP İl başkanlığının da tartışmalara katıldığı öğrenilirken, CHP içinden gelen CHP’lilere yapılan itirazlara birçok partili kazan kaldırdı.

İL YÖNETİCİLERİ KILIÇDAROĞLU’NDAN RANDEVU ALDI

Terme’de çok büyük bir yanılgı ve çok büyük bir hata olduğunu vurgulayan CHP Samsun il yöneticileri konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, ‘Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yarın için randevu aldık. Konuyu genel merkez seviyesinde gündeme getireceğiz. Eski tarz siyaset CHP’nin kronik sorunudur. Terme’de bir çok fedakarlıkla ortak aday çıkarttık. Bunu sabote ettirmeceğiz.’demekle yetindiler.

‘BİZİ NE MENOPOZ NE ANTROPOZ KURTARIR’

Tüm Samsun genelinde sosyal medya hesaplarından tepki gösteren CHP’liler Terme İlçe Başkanlığı ve yönetimini topa tuttu. Yaşlı olduklarına ve gençlerle ilerlemek gerektiğine vurgulayan CHP’liler ‘Bu hatayı her seçimde yapıyoruz. Bu parti nasıl ileri gitsin. Millet ittifakında buluştuğumuz isimler İyi Parti ve Saadet Partisi tabanı ve yöneticileri tarafından kabul ediliyor fakat Terme’nin en köklü ve en eski CHP’li iki ailesinin genç mensupları Terme CHP tarafından kabul edilmiyor. Seçimi ne hale getirdiler.’şeklinde tepki gösterdiler.

Yapılan bir diğer paylaşımda ise, ‘Yerel yönetim yaşadığın ve yaşattığın yaşam alanıdır. Kim; hangi siyasi düşünce ve fikirde olursa olsun, eğitimli ve birikimli gençlerimizin yerel yönetimlerde olmasını istemez. Ben şahsım adına 30 yıldır ticaret ve siyaset yaptığım ilçemiz TERME’den belirli süreler olsa dahi ekmeğim için ayrı kaldım.Benim ve benim gibi düşünen dostlarımla tek bir hedef olmalı. Siyaseten genç dinamiklerimize sahip çıkmalıyız. Ben yıllarca emek verdiğim partim CHP’den ve Terme İlçe Örgütü’nden tek bir dileğim var. Emek ve mücadele eden Vahdettin Yavuz ağabeyimin oğlu Veteriner Hekim İbrahim Yavuz yeğenimi belediye meclis üyeliğinde görmek istiyorum. İlçemiz idealist gençlerimizle yükselir.Bizi bu saatten sonra ne menopoz veya antropoz kurtarır.’ Şeklinde ifade edildi.

İŞTE  O PAYLAŞIM

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER