ERHAN USTA`YA BÜYÜK GÖREV

Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, “Herkes İçin Sürdürülebilir Enerji Ortaklığı” temalı “Sürdürülebilir Kalkınma Üzerine 2. Dünya Parlamenter Forumu” için Endonezya’da.

ERHAN USTA`YA BÜYÜK GÖREV

11-13 Eylül tarihleri arası Bali’de düzenlenen programlar, ilk gün Parlamentolar Arası İşbirliği Komitesi Başkanı ev sahipliğinde düzenlenen Resepsiyon ile başlıyor.

Usta ve beraberindeki heyet Çarşamba günü birinci oturumda “Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar için Sorumlu Enerji Tüketimi ve Üretimi” ve ikinci oturumda “Yeşil Endüstriye yönelik Kalite Eğitimi &Teknoloji” temasıyla toplanacak.

Perşembe günü yapılacak üçüncü oturumda “Kadınların Katılımı ve Sürdürülebilir Enerji” teması işlenirken, dördüncü oturumda “Yola Devam: Ekonomik, Güvenilir ve Sürdürülebilir Enerjiye Ortak Giriş için Parlamenter Eylem” teması ışığında görüşmeler yapılacak.

Heyet daha sonra 6 gün sürecek olan MIKTA (Meksika-Endonezya-Güney Kore-Türkiye-Avustralya) Parlamento Başkanları IV. Toplantısı için Ubud’a geçecek.

Türk Heyetinde Usta’nın yanı sıra; Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ve TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkan Yardımcısı Gökmen Toplu’da yer alıyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER