banner221

İYİ Parti'nin "İyilik Kervanı Yollarda" Projesi

- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu: - "İyilik Kervanı'nın birinci turu ülkemizin yarısını kapsayacak. Ardından ikinci turunu gerçekleştireceğiz ve Türkiye'nin tamamını dolaşmış olacağız. Bundan büyük faydalar umuyoruz"

İYİ Parti'nin

DÜZCE (AA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, partilerinin "İyilik Kervanı Yollarda" Projesini önemsediklerini belirterek, bu sayede Türkiye'nin tamamını dolaşacaklarını bildirdi.

Nuhoğlu, partisinin Düzce İl Başkanlığını ziyaret ederek burada teşkilat mensuplarıyla toplantı yaptı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Nuhoğlu, proje kapsamında dün Sakarya'dan yola çıktıklarını söyledi.

Teşkilatların sorunlarını, ihtiyaçlarını yerinde tespit edebilmek, mahalli seçimleri gözden geçirebilmek için projeyi dün başlattıklarını aktararak, "Bizim gibi 12 ekip Türkiye'yi dolaşmaktadır. Dün Sakarya'da başladık, gün boyunca orada sivil toplum kuruluşlarıyla, Vali beyle ve teşkilatlarımızla çeşitli toplantılar gerçekleştirdik." diye konuştu.

Yerel sorunları yerinde incelemek istediklerini kaydeden Nuhoğlu, "İyilik Kervanı yollara çıkarken, yöresel sorunların devleti temsil eden valiyle de paylaşılmasında fayda görüyoruz. İyilik Kervanı'nın birinci turu ülkemizin yarısını kapsayacak. Ardından ikinci turunu gerçekleştireceğiz ve Türkiye'nin tamamını dolaşmış olacağız. Bundan büyük faydalar umuyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER