banner223

Ordu'da seçim çalışmaları

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "24 Haziran seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimidir." dedi.Milletvekili Gündoğdu, resmi kurum ziyaretleri kapsamında AK Parti Ordu milletvekili adayları ile birlikte Vali Seddar...

Ordu'da seçim çalışmaları

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "24 Haziran seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimidir." dedi.

Milletvekili Gündoğdu, resmi kurum ziyaretleri kapsamında AK Parti Ordu milletvekili adayları ile birlikte Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Tolunay Başer ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı ziyaret etti.

Daha sonra Mesudiye ilçesini ziyaret eden Gündoğdu, burada esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, "24 Haziran seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimidir. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı sisteminin seçimidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde tekrar Cumhurbaşkanı yapmalıyız. Cumhurbaşkanımızın daha da güçlü olması için AK Parti’nin TBMM’de güçlü olması gerekiyor. Kanatsız kartal olmaz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir kartal, AK Parti ise onun kanatlarıdır. İkisi birbirinden ayrı düşünülemez." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER