banner223

BAŞKAN BELOVACIKLI'DAN MEDİBAFRA HASTANESİ'NE ZİYARET

Bafra Özel Medibafra Hastanesi’nin bölgeye hizmet veren bir kapasiteye sahip olduğunun altını çizen Başkan Osman Belovacıklı, “Topluma hepimiz hizmet ediyoruz. Toplumu ne kadar daha huzurlu hale getirebiliriz, hepimiz bunun mücadelesini veriyoruz" dedi.

BAŞKAN BELOVACIKLI'DAN MEDİBAFRA HASTANESİ'NE ZİYARET

Bafra Özel Medibafra Hastanesi’nin bölgeye hizmet veren bir kapasiteye sahip olduğunun altını çizen Başkan Osman Belovacıklı, “Topluma hepimiz hizmet ediyoruz. Toplumu ne kadar daha huzurlu hale getirebiliriz, hepimiz bunun mücadelesini veriyoruz. Kurumları daha verimli hale getirmek için herkesin gayret göstermesi lazım. Özel Medibafra Hastanesi sadece Bafra'ya değil çevre ilçelerimize hatta bölgemize en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir. Buna inancım tamdır” dedi.

Özel Medibafra Hastanesi Genel Müdürü, Uzman Doktor Şafak AYGÜL, Sayın BELOVACIKLI’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Çok güzel bir hastanemiz var. Sistemin içerisinde yönetici olarak görev yapan birisiyim. İnsanımıza hep beraber sağlıklı hizmet vermeye gayret göstereceğiz. Hizmeti alanın da hizmeti verenin de sağlıklı bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER