18. Karabaş Yayla Şenlikleri yoğun katılımla gerçekleştirildi

Başkaya ve Çevre Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği 18. Karabaş Yayla Şenlikleri geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

18. Karabaş Yayla Şenlikleri yoğun katılımla gerçekleştirildi

Programa Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın Bafra, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yakup Tulum, Bafra Belediyesi Meclis üyesi Ali Oğuz ve Bafralılar katılım sağladı.

Program Saygı Duruş, istiklal marşı ve kuranı kerim tilaveti ile başladı. Programda açılış konuşması ile başlayan Dernek başkan yardımcısı Cemalettin Cankurt katılım sağlayan protokol üyelerine misafirlere konuşma yaptı. Dernek faaliyetleri ve yapılan program hakkında konuşan Cankurt 18. karabaş yaylası şenliklerinin devletimizin ve Milletimizin birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ve bu programların sürekliğini sağalacaklarını ifade etti. Ayrıca programın gerçekleşmesi için fedakârlık gösteren yönetime ve dernek üyelerine Teşekkür etti. Program misafirlere verilen ikramlarla devam etti. Katılımın büyük ölçüde olduğu program akşam saatlerinde sona erdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER