banner223

'2019 yılı Türkiye'nin parlama yılı olacak'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "2019 yılında da tüm gücümüzü ülkemizin kalkınması, milletimizin refah düzenin artması için seferber edeceğiz." dedi.

'2019 yılı Türkiye'nin parlama yılı olacak'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni bir yıla girilmesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"2018 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz, 2019 yılına yeni umutlarla giriyoruz. Yeni yılın, geçmiş yıllardan çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesini canı gönülden temenni ediyorum.

Dostlukların, barışın, sevginin hakim olduğunu, zulümlerin bittiği, acıların sona erdiği huzurlu bir dünyanın olduğu günlerin gelmesini arzu ediyoruz. Artık hiç bir yerde acıların yaşanmamasını, mazlumların feryadının olmamasını, çocukların, kadınların gözyaşı dökmemesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Geçmiş yıllar hepimize iyisiyle kötüsüyle anılar, yaşanmışlıklar bıraktı. Yeni bir yılda herşeyin hayırlı ve güzel geçmesi en büyük isteğimizdir. Bunun için hepimize görevler düşüyor. Küçüğünden büyüğüne, yaşlısından gencine hayatın güzelliklerinin ortaya çıkması için yaşam ağacının bir dalından tutmamız şart.

İyiden, doğruluktan hiç bir zaman vazgeçmeden insanın yaradılış vasıflarının gereklerini ortaya koymalıyız. Hayrat ve hasenat odaklarıyla gök kubbe altında birbirimize sımsıkı sarılmalıyız.

Geçtiğimiz her yıl içerisinde ülkemizin bir çok badireler atlattığını hepimiz biliyoruz. Türkiye hem coğrafi konumu, hem de tarihten gelen büyüklüğü nedeniyle bir çok ülkenin, şer odaklarının hedefinde olduğunu hiç bir zaman unutmamalıyız. Yaşadığımız her zorlukta bu millet birbirine kenetlenmeyi, kucaklaşmayı, destek vermeyi her seferinde başardı.

Yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle hep birlikte aştık, bundan sonrada Allah'ın izniyle aşacağımıza inancımız tamdır.

Özellikle 2018 yılında ekonomik saldırılar gibi bir çok olumsuz gelişmeler yaşandı. Halkımızın büyük desteği ile Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir kararlılık ve mücadeleyle ekonomik savaş büyük ölçüde bertaraf edildi. Artık 2019 yılı Türkiye'nin yeniden parlama yılı olacaktır. Bunun için bir çok karar tek tek hayata geçiriliyor, projeler, yatırımlar uygulamaya sokuluyor.

Ülke olarak enerjimizi sonu gelmeyen tartışmalarda, gereksiz münakaşalarda israf etmedik bundan sonrada etmeyeceğiz. Tüm gücümüzü ülkemizin kalkınması, milletimizin refah düzenin artması için seferber edeceğiz.

Her zaman vatanımız, halkımız önceliğimiz oldu. 2023 hedeflerine odaklanan bir Türkiye var. Yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümüne koşarak ilerliyoruz. Aziz milletimiz, birlik içinde olduğu müddetçe ülkemiz önüne koyduğu her hedefe mutlaka ulaşacaktır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER