banner221

 AK PARTİ SAMSUN'DA GÜNDEM İSTANBUL SEÇİMLERİ

Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'la birlikte bayram ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Teşkilatı'nın gündemi İstanbul Seçimleri. 

 AK PARTİ SAMSUN'DA GÜNDEM İSTANBUL SEÇİMLERİ

Ramazan Bayramı bayramlaşma programları tüm hızıyla devam eden AK Parti'de gündem İstanbul seçimleri. Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ı ağırlayan AK Parti Samsun Teşkilatı, Kılıç'ın da katıldığı ziyaretler çerçevesinde; tatil programı nedeniyle Samsun'da bulunan hemşehrileri ile tek tek görüşerek hem bayramlaşıyor hem de İstanbul seçimleri için destek çalışmaları yürütüyor. Samsunlular Bakan Kılıç'a yoğun ilgi gösteriyor.

BAKAN KILIÇ'A YOĞUN İLGİ

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, İstanbul'da ikamet eden ancak gerek yaz, gerekse bayram tatil programları dolayısıyla memleketlerine gelen Samsunlu hemşehrilerini ziyaret ederek 23 Haziran'da gerçekleştirilecek İstanbul seçimleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıyor. İl Başkanı Ersan Aksu ile Gençlik ve Spor Eski Bakanı, Samsun Eski Milletvekili ve halen AKPM Türk Grup Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekilliği görevlerini yürüten Akif Çağatay Kılıç'ın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında; tatil programı nedeniyle memleketlerinde bulunan Samsunlular ziyaret edilerek kendilerine İstanbul seçimlerinin önemi hatırlatılıyor. Heyet, gerçekleşen ziyaretlerde Samsun'da tatil yapan hemşehrilerine 23 Haziran'da İstanbul'da olmaları ve mutlaka oy kullanmaları hususunda telkinlerde bulunuyor. Gerçekleşen ziyaretlerde son dönemde İstanbul'dan Milletvekili olan Gençlik ve Spor Eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Samsun'a kazandırdığı eserlerin unutulmayacağını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

ALAÇAM VE BAFRA ZİYARETLERİ

Bayramın 3. günü bu çerçevede gerçekleşen ziyaretler kapsamında, ilk olarak; Alaçam ilçesi Pelitbükülüler Mahallesi Dütmen Yaylası Piknik ve Şenliği'ne katılan Bakan Kılıç ve Başkan Aksu, burada çok sayıda vatandaşla bir araya gelerek bayramlaştı. İstanbul seçimlerinin önemine dikkat çekilen konuşmalarda, Türkiye'de istikrarın devam etmesinin önemine vurgu yapılarak bu anlamda İstanbul'un sembol bir şehir olduğu ifade edildi. Samsunlular'ın, gerek Samsun'da gerekse İstanbul gibi diğer şehirlerde AK Parti'ye her zaman sınırsız destek verdiği hatırlatılarak bu desteğin devam edeceğine olan inancın Cumhurbaşkanı Erdoğan nezdinde de bilindiği vurgulandı. Heyet ardından Bafra'ya geçerek yine Samsun'da tatilini geçiren Bafralı hemşehrileri ile bir araya geldi. İstanbul seçimlerinin önemi ve hassasiyeti burada da dile getirildi. Bafralı esnaflarla bayramlaşan heyet birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bakan Kılıç ilçe programlarında yoğun ilgiyle karşılaştı.

SAMSUNSPOR UNUTULMADI 

Bayramın 3. günü gerçekleşen Samsunspor bayramlaşmasına katılmayı da ihmal etmeyen AK Parti Heyeti burada da Başkan İsmail Uyanık, Samsunspor Yönetimi ve taraftarlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Ardından Havza'ya geçen AK Parti Heyeti, burada da; Çamyatağı, Ilıca ve Çakıralan mahallelerinde, İstanbul'dan Samsun'a gelen hemşehriler ve mahalle sakinleriyle bayramlaşarak sohbet etti.

'HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK'

Günü ve gerçekleşen ziyaretleri değerlendiren AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu; "Bayram ziyaretlerimiz bugün itibariyle sonlanmış bulunuyor. Bu bayramda, Samsun'un her yerine yetişmeye ve tüm vatandaşlarımızla bayramlaşmaya çalıştık. Tüm arkadaşlarımız özveriyle çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öte yandan; Gençlik ve Spor Eski Bakanımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Akif Çağatay Kılıç'la İstanbul Seçimlerine yönelik çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz. Çok verimli temaslarda ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Samsunlu olup İstanbul'da yaşayan ve tatil münasebetiyle Samsun'da bulunan hemşehrilerimizi tek tek ziyaret etmeye çalışıyoruz. Kendilerine 23 Haziran İstanbul seçimlerinin önemini hatırlatıyoruz. Sağ olsun, tüm hemşehrilerimiz yaşadığımız sürecin hassasiyetinin farkındalar. Sayın Bakanımızı ve bizi görmüş olmaktan dolayı da son derece mutlu oldular. Ben Sayın Bakanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. 23 Haziran'a yönelik çalışmalarımız devam edecek. İnşallah her şey daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER