Ankara’daki Samsunlulardan Rektöre ziyaret

Ankara Samsunlular Derneği Ankara Gazi Üniversitesi Rektörü Prof Dr Musa YILDIZ'ı makamında ziyaret etti.

Ankara’daki Samsunlulardan Rektöre ziyaret

Ankara Samsunlular Derneği Ankara Gazi Üniversitesi Rektörü Prof Dr Musa YILDIZ'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ankara Samsunlular Dernek Başkanı Uğur ÖZEN Derneğin Ankarada çalışmaları hakkında yürüttüğü faaliyetler hakkında etkinlikler hakkında bilgi verdi. Başkan Uğur ÖZEN üniversitelerin ger geçen gün gelişip hedeflerine bir adım daha yaklaşmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek Rektör YILDIZ ve Gazi Üniversitesi ailesine muvaffakiyet dileyerek başarılı çalışmaların devamını diledi.

Rektör YILDIZ ise çalışma barışı memnuniyetini, kurumsal gelişme ve ilerlemenin olmazsa olmazı olarak gördüklerini kaydederken sivil toplum kuruluşları ile daima yapıcı ve pozitif ilişkiler içinde olmaya itina gösterdiklerini dile getirdi. Ayrıca Gazi Üniversitesi hakkında bilgi vererek başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkan Uğur ÖZEN Ankara Samsunlular Derneği plaketini takdim etti. Bu nazik ziyaretten dolayı Rektör Prof Dr Musa YILDIZ'da Gazi Üniversitenin plaketini takdim etti.

Ziyarete Ankara Samsun Dernekler (ASDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ankara Şaşmaz Iveco Servis Sahibi İş Adamı Mahmut KAYA, Ankara Samsun Dernekler (ASDEF) Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Satılmış AKYÜZ ve Ankara Samsunlular Dernek Üyesi Tuncer DEMİREL katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun ABDULLAHOĞLU
Dursun ABDULLAHOĞLU - 4 yıl Önce

1977 Gazi E.E. Matematik Bölümü mezunuyum.Bundan her zaman onur duydum.Çok güzel ve yerinde bir davranış.

SIRADAKİ HABER