ASİYAD’ın İftarı Samsunluları Kucaklaştırdı

ASİYAD (Ankara Sanayici – İşadamları ve İdareciler Derneği) Ankara Green Park Otelde muhteşem bir İftar Programı düzenledi.

ASİYAD’ın İftarı Samsunluları Kucaklaştırdı

Düzenlenen programda bini aşkın Samsunlu bir araya geldi. Samsunlular burada birlikte iftar yaparak hasret giderdi. Ankara’daki Bürokratlar, İş Adamları, Ankara ve Çevre İllerden Dernek ve Federasyon Başkanları Siyasi Parti Temsilcileri, Milletvekilleri programa katılım sağladı.

Program Kuran-I Kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kuranın ardından ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, programın açılış konuşmasını yaparak birliktelik mesajı verdi. Konuşmasında ASİYAD’ı neden kurduklarını anlatan Yılmaz Kurtuluş meşalesinin Samsunda yakılışının 100. Yılı olduğunu hatırlatarak, program ve çalışmalarını 100.yılın şanına layık bir zenginlik ve olgunluk içerisinde yapacaklarını ifade etti. Yenilen İftar yemeğinin ardından, Siyasilerde birer konuşma yaparak 100.yılın anısına yapılacak programların öneminden bahsettiler ve organizasyonu gerçekleştiren ASİYAD’ı tebrik ettiler.

Bir önceki dönem MHP Milletvekili Hüseyin Edis, Ak Parti Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Akif Çağatay Kılıç, İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İşadamı Kaya Aşçı, İnşaat Müteahhidi Hasan Acar, Avcılar Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tarım, İşadamı Mete Koca, SAMDEF Başkanı Savaş Oturuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaca, İzmir’den Samsunlular Derneği Başkanı Kemal Sümer Katıldı. Ayrıca Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’de iftar programını onurlandıran konuklar arasında yer aldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER