BAFRA GİAD’DAN VALİ DAĞLI'YA TARIM TEKNOPARKI PROJESİ

Bafra’nın tarım konusundaki potansiyelleri ve bölgenin en büyük ovası olması nedeniyle Samsun’da yapılması planlanan Tarım Teknoparkının Bafra’da yapılması için seferberlik başlatıldı.

BAFRA GİAD’DAN VALİ DAĞLI'YA TARIM TEKNOPARKI PROJESİ

Samsun Valisi Sn. Zülkif DAĞLI ile Bafra Tarım Teknoparkı hakkında istişarede bulunan BAFRAGİAD başkanı Burak ÖZTURAN ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti Bafra’da bulunan turizm ve işletme fakültelerinin bulunduğu arsa içinde organize sanayi bölgesine de komşu 400 dönümlük alanda kurulacak bir tarım teknoparkının projesel bilgisini verdi. Bafra için hayati önem taşıyan bu proje ile birlikte İçerisinde idari merkez, ekim alanları, hizmet destek birimleri, ar-ge laboratuvarları, ürün işleme birimleri, ambalajlama, depolama ve lojistik destek birimleri ile mahsullerin daha kaliteli yetiştirilmesini ve alıcıya ulaştırılıncaya kadar her türlü bilimsel çalışma ve desteği üreticiye sağlamış olacaktır.

Samsun Valimiz Sn. Zülkif DAĞLI projenin paydaşlarıyla birlikte fizibilite edilip gerekli araştırmalar neticesinde  yerinde incelemelerde bulunacaklarını söylediler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER