banner221

Başkan Adayı Recep Güleroğlu’dan Bafra ziyareti

18 Temmmuz’da yaptığı İl Başkan adaylığı basın açıklamasının ardından çalışmalarına hızlı başlayan İYİ Parti Samsun İl Başkanı ve İl Başkan Adayı Av.Recep GÜLEROĞLU, ilçe ziyaretlerine hızla devam ediyor.

Başkan Adayı  Recep Güleroğlu’dan Bafra ziyareti


Yakakent ve Alaçam ilçe teşkilatları ziyaretlerinden sonra, Ayvacık, Çarşamba, Kavak, Ladik, Havza, Vezirköprü, Ondokuzmayıs ve Bafra ziyaretlerini tamamlayan Güleroğlu, ilçe teşkilatları ve il delegeleri ile bir araya geldi.

İYİ Parti’nin kongre süreci ile ilgili olarak şu ana kadar Samsun İYİ Parti İl başkanlığı için 5 arkadaşımızın adaylık açıklaması yaptığını, bu kutlu hizmet yarışında her biri birbirinden değerli aday arkadaşlarıma öncelikle başarılar dilediğini, ayrı ayrı her birinin İYİ Parti’mize bugüne kadar büyük hizmetlerinin olduğunu ve seçim nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın kaybedeni olmayan, neticede İYİ Parti’nin kazanacağı bir yarış olacağını özellikle dile getirmiştir.

Adaylık açıklamasının biraz gecikmesindeki sebebin ise; İlçe kongrelerinin tamamlanmasını beklediğini, mevcut İl Başkanı olması sıfatıyla böyle olmasının daha etik olacağını düşündüğünü ifade etmiştir.

İl Başkanlığı süresince 31 Mart yerel seçimlerini teşkilatları ile birlikte tüm zorluklara rağmen başarı ile gerçekleştirdiklerini, yerel seçimler sonucunda Samsun genelinde İYİ Parti adına 55 Belediye Meclis Üyesi seçilmesini sağlayarak Türkiye genelinde Büyükşehirler arasında en fazla Belediye Meclis Üyesi çıkaran İl olduklarını ifade etmiştir.

Siyasetin ekip işi olduğunu beyan eden Recep GÜLEROĞLU, inşallah İl kongresinin yapılacağı 9 Ağustos 2020 tarihinde de delegelerimizin teveccühü ile kendilerine görev verilmesi halinde bütün ilçelerimizle birlikte koordineli ve istişareli bir şekilde çalışacaklarını ifade etmiştir.

Yaptığı açıklamalarda İYİ Parti’nin Samsun’da büyütülebilmesi ve iktidar hedefinin gerçekleştirilebilmesi için, birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre geçirme temennisini dile getirerek sözlerine başlayan Güleroğlu,

“İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral AKŞENER’den başlayarak partimize teveccüh ederek oy veren seçmenimize kadar herkes çok özel insanlardır. İnanıyoruz ki, diğer bütün il başkan adayı arkadaşlarımızın da, kongre sonrasında, bayrağı taşıyan arkadaşımızla beraber birlik ve beraberlik içerisinde, bu yönde gayret göstereceklerdir. Bizler partimizin adını “İYİ” koyarak bu toplumun önüne bir nitelemeyi de beraberinde getirdik. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar geçen süre de memnuniyetle görüyorum ki; partimize intisap eden hem seçmenimizle hem de teşkilatımızla birlikte, diğer partilerden daha yüksek bir seviye de kurulmuştur. Diğer partilerin içerisinde yaşanan ve ülke idaresine sirayet ederek hem siyasi hem de ekonomik zorluklara dönüşmüş olan; huzursuzluk, adaletsiz, liyakat esaslarına uyulmaması, haksızlıklar ve hakkaniyetsizlikler hastalıklı bir yapı haline gelmiştir. Partimize gönül veren bütün arkadaşlarımız bu hastalıklı yapıyla mücadele edecek donanıma ve güce sahiptir. Bu sebepledir ki, bu hastalıklı yapının içimize girmemesi için birlik ve beraberliğimizi koruyarak, seviyeli bir şekilde,  birbirimizi kırmadan, ötekileştirmeden, kucaklayıcı olarak, iktidar hedefimize ulaşmak için bütün aday arkadaşlarımızla beraber hep birlikte gayret göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlçe teşkilatları ve delegelerinin yönelttiği sorularını cevaplayan GÜLEROĞLU, toplantı sonrasında tebrikleri kabul ederek, birlik ve beraberlik mesajları vererek ziyaretlerini sonlandırmıştır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER