Başkan Zihni Şahin açıkladı: Tarım, sanayi, turizm

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsun'un 3 büyük hedefi vardır. Tarım, sanayi ve turizm. Bu alanlarda çok önemli gelişmeler yaşanacak" dedi

Başkan Zihni Şahin açıkladı: Tarım, sanayi, turizm

Samsun için 3 büyük hedef!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsun'un 3 büyük hedefi vardır. Tarım, sanayi ve turizm. Bu alanlarda çok önemli gelişmeler yaşanacak" dedi
 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından düzenlenen  Cumhuriyet Tarihinde Kadının Siyasette Rolü ve Önemi 43'üncü İstişare Toplantısı'nda konuşan Başkan Zihni Şahin, "Samsun'un 3 büyük hedefi var. Tarım, sanayi ve turizm. Her 3 hedef için de çok önemli çalışmalar yapıldı, çok önemli gelişmeler yaşanacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'ndeki istişare toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,  AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk,Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ile çok sayıda muhtarın katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞAHİN: KADIN-ERKEK AYRIMI YOK
Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bugünün Türkiyesi'nde kadının rolü ve önemine değindi. Başkan Zihni Şahin, "Bugün kadınlarımız her alanda görev almakta. Muhtar olmakta, milletvekili olmakta, doktor, eczacı, öğretmen olmaktadırladırlar. Her meslekte kadınlarımız yerini almıştır. Bunu artık savunmaya bile gerek yok, herkes görüyor. Türkiye'de artık kadın-erkek ayrımı yapılmadan toplumun gelişimine büyük katkı sağlanmaktadır. Kadınlarımızın hayata katılmasında Cumhurbaşkanımızın da büyük etkisi var. Özellikle kadınlarımızın mecliste yer almaları için mücadele etmiştir, kadının sosyal alanlarda olmasını önermiştir" dedi.

'KARADENİZ'İN DÜNYAYA AÇILAN KAPISIYIZ'
Konuşmasında Samsun'un ekonomik durumuna da değinen Başkan Zihni Şahin, "Samsun, Karadeniz'in dünyaya açılan kapısı. Samsun Yeşilırmak, Kızılırmak nehirleri, Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü ovaları ile bir tarım kenti. Mediküm OSB,  Bafra, Kavak, Havza OSB'nin yanısıra kurulma aşamasındaki Çarşamba OSB sayesinde de inşallan sanayi kenti olma hedefinde büyük yol katettiğimizi düşünüyorum. Samsun'u, turizm potansiyelini harekete geçirerek valimiz, siyasi irademiz ile birlikte turizm kenti yapma çalışmamız var. Samsun bu 3 ana hedefine varmak için çok önemli gelişmeler yaşayacak. Bu yöndeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Samsun'un kalktınması, ülkenin kalkınmasına vesile olacaktır" diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER