Belediye Başkanları Birliği'nden Yılmaz'a ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanları Birliği Yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Belediye Başkanları Birliği'nden Yılmaz'a ziyaret

Belediye Başkanları Birliği Yönetim kurulu üyeleri AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yerel Yönetimler Ankara Koordinatörü Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi'nde Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Genel Sekreter Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Genel Muhasip Samsun Gazi Eski Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Kars Eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ankara Gölbaşı Eski Belediye Başkanı Nasir Haşlak ile bir araya geldi.

Belediye Başkanları Birliği onur kuruluna seçilen Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, birlik üyeleriyle değerlendirme ve istişareler gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Yılmaz, "Ülkemize önemli hizmetleri bulunan eski belediye başkanlarımızın oluşturduğu birliğimiz bilgi birikim ve tecrübe paylaşımları ile katkılar sağlıyor. Bir çok konuda kendileriyle istişarelerde bulunduk. Onur kurulunda bana da yer verilen birlik üyelerimize ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer ise belediyecilik alanında uzun yıllar hizmet eden ve önemli bir marka isim haline gelen Yusuf Ziya Yılmaz'la bir çok konuda önemli fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER