BÜYÜK PROJELERDE HALKIN ONAYINI ALACAĞIZ

Seçim çalışmalarını Atakum’da sürdüren AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, muhtarlar ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. 

BÜYÜK PROJELERDE HALKIN ONAYINI ALACAĞIZ

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın da katıldığı toplantıda  muhtarların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Demir, “Birlikte yöneteceğimiz bir şehir olarak Samsun’un gelişmeye açık ilçesi Atakum’u vizyoner belediyeciliğin merkezi haline getireceğiz” dedi.

ATAKUM’DA ÖNCELİĞİMİZ ULAŞIM

Samsun’un merkezinden Atakum’a uzanan ulaşım yollarını çeşitlendirerek şu anda kısa vadeli çözümlerden kaynaklanan trafik sorununa kesin çözümler bulacaklarını belirten Demir, “Bu olmazsa olmaz hedefimizdir. Atakum’da oturan biri olarak sorunların bizzat şahidiyim ve bu anlamda çözüm süreçlerinin de takipçisi olacağım” diye konuştu.

ÖNEMLİ PROJELER KANUOYUNUN ONAYINA SUNULACAK

Türkiye’nin geçirmiş olduğu dönüşüme vurgu yapan Demir, “Yapılacak önemli projelerde mutlaka yöre halkının onayını alacaklarını ve bunun için gerekirse kamu oylamasına gideceklerini, gönül belediyeciliğinin bunu gerektirdiğini” sözlerine ekledi.

BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİNDE SAMSUN’UN ÖNEMLİ YERİ OLACAK

Yeni dönem belediyeliğin artık alt yapıyı tamamlamış ve insana odaklanan bir anlayışla sürdürülebileceğini anlatan Mustafa Demir, “Türkiye’nin 2023 vizyonuna uygun bir yönetim ve halkla iletişim anlayışı hedefimizdir. Yerelden merkeze doğru sürdürülen kapsamlı bir projedir bu. Samsun’daki insanın yaşam standardı ile İstanbul’daki ya da Van’daki insanın yaşam standardı ortak bir noktada buluşacak. Geleceğin Samsun’u böyle kurulacak” dedi.

Programına ilçe esnaflarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam eden Demir, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER