Büyükşehir Belediyesi'nden miniklere boyama kitabı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin ve tüm ilçelerdeki önemli mekanların resimlerinin yer aldığı boyama kitaplarını miniklere dağıtıyor. Başkan Zihni Şahin, "Samsunumuz, geleceğimiz olan çocuklarımızla renklenecek" dedi

Büyükşehir Belediyesi'nden miniklere boyama kitabı

SAMSUN, ONLARLA RENKLENECEK!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkılarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi şimdi de, Samsun'un ve tüm ilçelerinin güzelliklerinin, önemli mekanlarının resimleriyle dolu bir boyama kitabı, öğrencilere dağıtmaya başladı.

OKULLARDA BÜYÜK HEYECAN
Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi ekipleri, binlerce boyama kitabının okullarda dağıtımı için seferber oldu. Ekipler, İlkadım İlçesi'nde başlattıkları dağıtımları il geneline yayarak tüm ilçelerde sürdürüyor. Büyükşehir'in bu uygulaması özellikle kırsal bölgelerdeki eğitim yuvalarında öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük ilgisiyle karşılandı.

SEVİNÇ VE UMUT KAYNAKLARIMIZ
Türkiye'nin geleceği olan çocukların sağlıklı bir eğitim öğretim dönemi geçirmeleri için her türlü desteği verdiklerini, vermeye devam ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Varlıklarıyla sevinç ve umut kaynağımız olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onların hayal güçlerine dokunmak, zihni gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çok anlamlı bir etkinliğe daha imza attık. Boyama kitaplarıyla çocuklarımız, geleceğin Samsun'unu çizecek, şekillendirecek ve renklendirecektir" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ MESAJLAR
Başkan Zihni Şahin, boyama kitabının önsözünde yer alan açıklamasında da çok önemli mesajlar verdiği. Öğrencileri ve çocukları, "Milletimizin ve insanlığın en değerli varlığı' olarak nitelendiren Zihni Şahin, mesajında ayrıca kısaca şunları dile getirdi:

"Sevgili öğrencilerimiz, unutmayınız ki, anne ve babalarınız her zaman siz çocuklarının iyiliklerini düşünürler. Sizlerin her türlü kötülüklerden uzak kalmanızı ve güzel bir geleceğinizin olmasını arzu ederler. Anne ve babalarının sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın en yüksek temsilcileridir.

TÜM İNSANLIĞA FAYDALI NESİLLER
İdareci ve öğretmenleriniz her zaman sizlerin yanındadır. Donanımlı ve örnek insanlar olarak yetişmeniz için fedakarca ve gönüllü olarak görev yaparlar. Öğretmenleriniz, aileleriniz ile birlikte sizlerin vatanınıza, milletinize, bayrağınıza, cumhuriyetinize, milli ve manevi değerlerinize bağlı ve tüm insanlığa faydalı hizmetler yapacak kişiler olarak yetişmeniz için çalışırlar. Bu nedenle anne ve babalarınız ile öğretmenlerinizin en değerli varlıklarınız olduğunu asla unutmayınız.

ALPARSLAN, SULTAN MEHMET VE ATATÜRK!
Sizler 2023, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Sultan Alparslan Malazgirt'te zafer kazandığında 40'lı yaşların başındaydı. Osman Gazi, bir cihan devletine dönüşecek beyliğini kurduğunda 20'li yaşlarındaydı. Sultan Mehmet, İstanbul'u fethettiğinde 21 yaşındaydı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs'ta milli mücadele şehrimiz Samsun'umuza ayak bastığında 30'ların sonundaydı. Görüldüğü gibi tarihimizde iz bırakan isimlerin önemli bir bölümü genç ve genç sayılabilecek yaşlarda bu büyük başarıları elde ettiler. Sizler de büyük başarılar elde edecek, tarihe geçecek ve insanlığa hizmet edecek olan gelecek nesillerimizsiniz."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER