banner221

'BÜYÜKŞEHİR'İ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ''

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  " Belediye idaresini seri, bilinçli, akıllı ve geleceğe uygun şekilde yapılandrmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin örnek belediyesi olacağız" dedi

'BÜYÜKŞEHİR'İ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ''

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nın iftar yemeğine katıldı. Burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren Demir, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yereldeki ayağı olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Samsun Büyükşehir'i Türkiye'nin örnek belediyelerinden biri haline getireceğiz" dedi.

SERİ, BİLİNÇLİ, AKILLI YAPILANDIRMA
İftar yemeğinin ardından partililere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeni döneme ilişkin hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Belediye idaresini seri, bilinçli, akıllı ve geleceğe uygun şekilde yapılandrmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Demir, "Aldığımız her karar sorumluluğumuzu daha da artırıyor.  Seçim kampanyasında da ifade ettiğimiz gibi Allah nasip ederse 5 yılın sonunda Türkiye'de örnek olan belediyelerden biri haline getireceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yerelde ki ayağında en iyi hizmetleri yürütme gayreti içinde olacağız. Epey de mesefa kat ettik" dedi.

DAHA FAZLA GAYRET, DAHA FAZLA SAMİMİYET
AK Parti iktidarına ülkenin ne kadar ihtiyacı olduğunun seçimlerde daha net ortaya çıktığının altını çizen Başkan Mustafa Demir, "Kendi duygu dünyamızı, siyasi ferasetimizi, gelecek tasarrufumuzu daha fazla birleştirmeye, daha fazla samimiyete, daha fazla gayrete ve hedef birliğine ihtiyacımız var. 15 ilçemizi Cumhur İttifakı ile birlikte kazandık. Hep birlikte güç birliği yaparak güzel bir seçim geçirdik" diye konuştu.

'RANDEVUYA GEREK KALMADAN...''
"Tüm kardeşlerimize, halkımıza Büyükşehir Belediyesi'nin kapıları sonuna kadar açık" diyen Başkan Demir, "Randevuya gerek kalmadan gelip sorunlarınızı iletebilirsiniz. Gereğini yapmak da bizim işimiz. İnşallah 5 yıl boyunca bunu sürdüreceğiz. Bizden önce çok görev yapanlar oldu, bizden sonra da olacak. Ama bu dönem bizim gayretimiz ne ise, ortaya koyduğumuz ne ise onunla anılacağız" İfadelerini kullandı.

İftar programına ayrıca AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP Atakum  İlçe  Başkanı Ahmet Hatinoğlu, eski Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER