Gençler için yatırım yapıyoruz

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Kış Spor Okullarının açılışına katılan Başkan Osman Genç, çocuk ve gençlerin hem fiziki hem de ahlaki gelişimlerine katkı sağlayacak yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Gençler için yatırım yapıyoruz

Başkan Osman Genç, Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün Kış Spor Okulları'nın açılışına katıldı. Sporcuların ve ailelerinin yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, sporcularla sohbet etti. Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü, aynı zamanda Samsun Canik Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Hamza Aygün'ün de yer aldığı açılış sonrası Antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi de alan Başkan Genç, gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi.

TÜRK SPORUNA KATKI

Göreve geldikleri ilk günden itibaren spora ve sporcuya destek verdiklerini, bunun için de tesisler yaptıklarını belirten Başkan Genç, "İstedik ki çocuklarımız hem bedensel hem de ruhsal olarak geleceğe daha sağlıklı yürüsün. Çocuklarımız tesislerimizde spor yaparken aynı zamanda da ahlaki yönden de gelişimlerine katkı sağladık. Çünkü ahlaktan yoksun bir sporla ya da kupalarla bir yere varamayız. Canik bugün özellikle basketbolda bir markadır. Bu marka gelecekte Türk basketboluna altın oyuncular hediye edecektir" dedi.

CANİK EVRENSEL MARKA

Başta Basketbol olmak üzere 12 branşta faaliyet gösteren Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün 3 bin kişilik bir sporcu ordusuna sahip olduğunu ifade eden Başkan Genç, "12 ayrı branşta faaliyet gösteren ve yaklaşım 3 bin sporcuyu bünyesinde barındıran kulübümüzün sporcuları ulusal ve uluslararası çok önemli başarılara imza atıyor. Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlar meyvelerini veriyor. Sporcularımız ilçemizi, Samsun'umuzu hatta ülkemizi tüm Dünya’ya başarı ile tanıtıyor. Başarılarında emeği geçen antrenörlerimize ve sporcularımızın her zaman yanında olan ailelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER