Hakan Karaduman`a sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı Tansu Çıkış, Tekkeköy’de gerçekleştirilen bir toplantıda Muhtarlara hitaben, ‘Siz benim muhatabım değilsiniz’ diyen AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’a sert tepki gösterdi.

Hakan Karaduman`a sert tepki

samsunhaber    Muhtarlara gösterilen bu yaklaşımın, şımarıklık olduğunu söyleyen Tansu Çıkış, “Çok değerli muhtarlarımıza karşı takınılan bu tutumu kınıyorum. Cumhurbaşkanı, sarayda ağırlıyor; AK Parti İl Başkanı, Muhtarları muhatap almadığını söylüyor. Şaşılacak bir durum. Tayyip Erdoğan’ın haberi olsa ne der acaba? Salonu terk eden Muhtarlarımı da kutluyorum. Sözde ilçe danışma kurulu yapıyorlar. Sanırsınız, insanları terslemek, bozmak ve toplum içinde küçük düşürmek için çağırmışlar. Kabul edilebilir gibi değil. Bizim için Muhtarlarımızın hepsi de önemli ve değerlidir. Biz, mahallelerde olan biteni onlardan öğreniriz. Mahalledeki birinci muhatabımız onlardır. İl Başkanının bu sözleri, AK Parti’nin nasıl halktan koptuğunun bir göstergesidir. Evet, halktan kopmuştur. İşte böyle açık verdikçe millet de bunu anlıyor. İl Başkanı konuşurken yanında İlçe Başkanı var, Belediye Başkanı var, Milletvekili var. Hiç birinden tek çıt yok. Bu ayıp onlara yeter.” dedi.
Seçimlere iki aydan az bir süre kaldığını hatırlatan, CHP Tekkeköy İlçe Başkanı Tansu Çıkış, “Şimdi yine bu tersledikleri ve sözde muhatap almadıkları Muhtarlarımızın ayağına gidecekler. Gitmeye mecburlar. Muhtarlarımıza sesleniyorum. Onların gözlerinin içine bakın ve ‘Asıl siz bizim muhatabımız değilsiniz, neden buraya geldiniz?’ deyin. İl Başkanı, seçimi unutmuşa benziyor, kendisine hatırlatın. Korkmayın, çekinmeyin. Sizin arkanızda halk var. Onların desteği ise her geçen gün azalıyor ve onlar da bunun farkında. Sizi yok sayanı siz de yok sayın, görmezden gelin. Bunu hak ediyorlar. Muhtarları sözde azarlamanın bedelini bu seçimlerde ödeyecekler. Bizse, Muhtarların da el üstünde tutulduğu, demokratik ve özgür bir toplum oluşturma mücadelemizi sürdürüyoruz. 24 Haziran’da, seçilmiş insanları bile dışlamayı marifet sayan bu anlayıştan kurtulmak zorundayız ve inanıyorum, mutlaka kurtulacağız.” diye konuştu.

CHP SAMSUN BASIN BÜROSU

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali ali
Ali ali - 6 yıl Önce

Doğrukonuşanı 9 köyden kovarlar

SIRADAKİ HABER