"HALKIMIZA HİZMETİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın Ağrı programına katıldı.

"HALKIMIZA HİZMETİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarıyla birlikte Ağrı’ya şehrin gelişimine ve geleceğine ortak akılla katkı sunmak için program gerçekleştirdi. Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı’ya gelen heyeti, Ahmed-i Hani Havalimanı’nda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, il yönetimi ve partiler karşıladı.

Daha sonra, otobüsle çalışma yapılacak Murat Nehri, Hanibaba Bulvarı, Abide Meydanı, Millet Bahçesi, üniversite ve çevre yolunda incelemelerde bulunuldu. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki başkanlığındaki heyete bilgi verdi. Akşam saatlerinde ise AK Parti teşkilatları, STK’lar, kanaat önderleri ve Ağrılı vatandaşlarla bir araya gelindi.

İki günlük program kapsamında gerçekleşen toplantıda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yürütülen projeler, mevcut durum, ilde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Toplantıda, koordineli bir şekilde Yerel Yönetimler Başkanlığı bünyesinde görev yapan ülkede marka isim haline gelen önceki dönem belediye başkanları görüşmelerini, bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Programa katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın göreve başlamasının ardından kentte büyük bir değişim ve gelişim sürecinin başladığını söyledi.

"HALKIMIZA HİZMETİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları ile birlikte Ağrı'nın gelişimine ve geleceğine ortak akılla katkı sunmak amacıyla geldiklerini ifade eden Yılmaz, "Bu ziyaret AK Parti'nin ülkemizin dört bir yanında ortak akıl ve katılım ile kentlerimize en iyi hizmeti sunmayı hedef alan çalışmalarının bir neticesidir. İllerimizi gezerek el ele neler yapabiliriz? sorusuyla hizmet seferberliğine ortak olmaya çalışıyoruz. Zor bir coğrafyada büyük başarılar gerçekleşiyor. Bizim halkımıza hizmet sunmamızın önünde kimse duramayacak." diye konuştu.

"ŞEHİRLERİMİZDE MUTLU İNSAN, MUTLU YAŞAM PROFİLLERİ GİDEREK ARTTI"

"AK Parti hizmete odaklanmış, ülkenin dört bir yanında çalışma seferberliği ilan etmiş bir partidir. Kalkınma ve gelişim tüm illerimizde eş zamanlı devam etmektedir." diyen Yılmaz, "AK Parti genel

hizmetin yanında, yerelde de en iyi hizmeti, çalışmaları halkına, ülkesine sunan bir partidir. Yürütülen çalışmalarla artık kentlerimiz tarihten gelen dokuları da korunarak yeni bir çehreye kavuşmaya, modern kentler statüsüne girmeye, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürülen şehirler haline gelmeye başladı. Gönül belediyeciliği hedefimizle birlikte yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Artık şehirlerimizde mutlu insan, mutlu yaşam profilleri giderek artmaya başladı. Her kentimizin kendine göre özellikleri ve ihtiyaçları vardır. Belediyelerimiz bunları tespit ederek yoğunluğunu bu yönde artırıp, çok tan çalışmak için kolları sıvadı. Örnek olarak şuan Ağrı'da bunu görmüş bulunuyoruz. Bir çok ilimizde büyük hizmet seferberliği anlayışıyla yerel kalkınma süreci devam ediyor. Halkımızın büyük desteği devam ettikçe bu yolda bizleri Allah'ın izniyle kimse durduramayacak." şeklinde konuştu.

"İHANET ŞEBEKELERİ HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK"

İhanet şebekelerinin, birlik beraberlik düşmanlarının, Türkiye'yi güçsüz bırakmak isteyenlerin kirli hedeflerine büyük kucaklaşma olduğu sürece ulaşmasının mümkün olmadığının altını çizen Yılmaz, "Bizim bunlarla mücadelemiz durmadan devam edecek. 82 milyon hepimiz biriz, ayrımız yok, ortak hedeflerimiz çok. Ülkemizin dört bir yanında her bir vatandaşımız eşit hizmeti eksiksiz alıyor. Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ne kadar köklü ve güçlü bir devlet olduğunun da göstergesidir. Ülkemiz zor bir coğrafyada bulunuyor. Önümüze çıkarılan her bir engeli, oyalama taktiklerini, kirli hedefleri Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti halkıyla birlikte her zaman bozdu ve şuan hedeflerine güçlü adımlarla ilerliyor." dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan ve Yardımcılarına ise günün anısına plaket hediye edildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER