HASAN AKSOY MAZBATASINI ALDI

İYİ PARTİ Samsun il Başkanı seçilen Hasan AKSOY bir takım açıklamalarda bulundu.

HASAN AKSOY MAZBATASINI ALDI

İYİ PARTİ Samsun il Başkanı  Hasan Aksoy açıklamasında “09.08.2020 Pazar günü yapılan 2.Olağan Kongremizde Partimizin delegeleri görevi ekibimize vermiştir.

Kongreye katılan oy kullanan tüm delegelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz. 5 adaylı Samsun ve Türkiye demokrasisine örnek teşkil edecek bir kongre gerçekleştirdik. Partimiz yeni olmasına rağmen bu demokrasiyi içleştirdiğimizin bir göstergesidir.

Bugün yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantıdan sonra 13.15 de Yüksek Seçim Kurulundan yetki belgemizi yönetimdeki arkadaşlarla ve misafirlerimizle aldık.Daha sonra hep birlikte yürüyerek ve İYİ PARTİ Samsun İl binamıza geçtik.İl binamızda bizleri karşılayan bir önceki yönetime teşekkür ederiz.

Bize bundan sonraki dönemde ihtiyaç olması halinde her türlü desteği vereceğini ifade eden Av.Recep Güleroğlu  kardeşime başkanıma ayriyeten çok teşekkür ederim. Bundan sonra yeni yönetimizde arkadaşlarımızla demokratik yarışta diğer adayların yanında yer alan arkadaşlarımızla görüşerek partimize katkı sağlamak isteyenlerle birlikte bayrağı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız.Bir olmak ,diri olmak ve iktidar olmak için gece demeden gündüz demeden çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER