banner223

HAVZA'YA 5 FABRİKA!

Başkan Mustafa Demir: Kuzey Anadolu'nun sanayi üssü olacağız.Önce 10 bin dönüm gelecekte Havza, 20 bin dönümlük organize sanayi bölgesine sahip olacak. Yani Samsun merkezdeki bin 500 dönümlük sanayi bölgesinin 13-14 katı Havza’da hayata geçecek" dedi.

HAVZA'YA 5 FABRİKA!

 Ladik ve  Havza'da programlara katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "25 Mayıs’ta Havza’da 5 sanayi tesisinin temelini atıyoruz. 20 bin dönüme çıkartılacak Havza OSB, Kuzey Anadolu'nun en büyüğü olacak" müjdesini verdi
 
 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ladik'te iftar yemeğinde halkla bir araya geldi, ardından Havza'da Ramazan Şenlikleri programına katıldı. Demir, Havza'da 3 gün sonra 5 fabrikanın temelini atacaklarını belirterek, "Bu bölge, Kuzey Anadolu'nun sanayi üssü olacak" dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ladik İbi Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin toplu iftar programı katıldı. İlçeye gelişinde ilk olarak Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Mustafa Demir, ilçenin sorunları ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter İlhan Bayram ve Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'nun da eşlik ettiği Başkan Mustafa Demir, ziyaretin ardından İbi Mahallesi Merkez Cami Avlusu'ndaki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yakın ilgisiyle karşılanan Demir, vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet etti.
 
LADİK'TE 'ÇOK MÜSTESNA' BİR AKŞAM
Hep birlikte açılan oruç ve yenilen yemeğin ardından mahalle sakinlerine hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Size söz vermiştik, sözümüzü tutup bu güzel Ramazan akşamında misafir olduk. Çok müstesna bir akşam yaşadık. İftar yemeğini organize edenlerden Allah razı olsun. Hanım kardeşlerimin ellerine sağlık. Bu iftar programını geleneksel hale getirelim. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ'
Ladiklilere, "Bayramdan sonra da sık sık geleceğiz" sözünü veren Demir, "Neler yapabileceğimizi birlikte planlayacağız. Seçimde sorumluluğu omuzlarımıza yüklendik. Niyetimizi bozmadan gece gündüz çalışmaya başladık. Allah sözlerimizi hakkıyla yerine getirmeyi, dualarınızı almayı  nasip eylesin. Genel sekreterimiz hizmetlerin başında olup gayret edecek. Fen işleri daire başkanımız, ekiplerimiz burada. İnşallah başarılı işlere imza atacağız" diye  konuştu.
 
HAVZA'DA RAMAZAN ŞENLİĞİ
İftar programından sonra teravih namazı için Havza’ya geçen Başkan Mustafa Demir, namaz sonrası Kevser Cami avlusundaki Ramazan Şenliği etkinliğine konuk oldu. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in de katıldığı programda ilahiler söylenip semazen gösterileri yapıldı. Havzalılara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, "Ramazan ve Kurban bayramını hayatımızdan çıkarırsak geriye az şey kalıyor. Dolayısıyla bu aylarda manevi iklimimizi geliştirmemiz, güzelleştirmemiz lazım. Aslında bu tür istifadeler, bizim medeniyetimizin de temelini oluşturuyor. İftarda Ladik’teydik. Kevser camiinde teravih kılmak, manevi atmosferinden istifade edelim istedik. Güzel de oldu. Muhteşem bir program hazırlamışsınız. Göz nurumuz yavrularımız tüm büyükleri ile bir arada. Ramazan'ın manevi atmosferi altında büyüyorlar. Çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum. Ramazan'ınız mübarek olsun. Nice bayramlara sağlık ve mutluluk içinde kavuşmanızı diliyorum" dedi.
 
'HAVZALILAR, TARİHE NOT EDİN!..'
Cumartesi günü Havza OSB'de 5 fabrikanın temelini atacaklarını müjdeleyen Başkan Demir, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının ilçeye gelişlerinin 100'üncü seneyi devriyesinde, 25 Mayıs'ta 5 sanayi tesisinin temelini atacağız. Havzalı hemşerilerim ve gençlerimiz, bu gelişmeyi tarihe not etsinler. Önce 10 bin dönüm gelecekte Havza, 20 bin dönümlük organize sanayi bölgesine sahip olacak. Yani Samsun merkezdeki bin 500 dönümlük sanayi bölgesinin 13-14 katı Havza’da hayata geçecek. Buradan ilan ediyorum, Havza OSB, Kuzey Anadolu’nun en büyük sanayi merkezi olacak. 25 Mayıs’ta da bunun temelini atacağız" diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER