‘HER ŞEY ORTAK SEVDAMIZ  SAMSUN İÇİN!..'

Başkan Mustafa Demir, iftar yemeğinde bir araya geldiği meclis üyeleri ve belediye başkanlarına, "Samsun için el ele kol kola çalışmaya devam edeceğiz" diye seslendi

‘HER ŞEY ORTAK SEVDAMIZ  SAMSUN İÇİN!..'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  iftar yemeğinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Demir, Sevgi Kafe’deki iftar yemeği sonrası konuklarına, "Hiç durmadan, ortak sevdamız Samsun için çalışmaya devam edeceğiz" diye seslendi.

'40 KEZ ÖLÇÜP 1 KEZ BİÇİYORUZ'

Samsun'un menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak hizmet etmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Mustafa Demir, "Rabbim bu güzel şehrimize ve insanlarımıza hakkıyla hizmet etmeyi hepimize nasip etsin. Yoğun çalışma temposu içerisinde olduğumuz anlar olacak. Bu kısa zamanda da birbirimizi gördük, tanıdık. Niyetimizden asla şüphemiz yok. Karadeniz'in incisi, Samsun'umuza ve şehrimizin güzel insanlarına Allah en güzel şekilde hizmet etmeyi bize nasip etsin" dedi.

'EL ELE, KOL KOLA, SAMSUN İÇİN...'

Önlerinde 5 hizmet yılı olduğunu hatırlatan Mustafa Demir, "Beraber olacağız, birlikte Samsun'u konuşacağız, Samsun'un sorunlarını çözmek için tartışacağız. Zaman gelecek farklı fikirler ortaya koyacağız. El ele, kol kola ortak sevdamız Samsun için Türkiye'ye örnek olacak şekilde çalışmalarımızı da sürdüreceğiz" diye konuştu.

İftar programı meclis üyeleri ve belediye başkanlarının yaptıkları sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimin ardından sona erdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER