"Hizmette büyük küçük belediye ayrımı olmayacak"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  Asarcık, Kavak ve Ladik ilçelerinde proje tanıtım toplantıları gerçekleştirdi.

"Hizmette büyük küçük belediye ayrımı olmayacak"

İlçelerde proje tanıtım toplantılarına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Asarcık, Kavak, Ladik ilçelerinde Cumhur İttifakı ilçe başkan adayları, teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen buluşmalarda, projelerini anlattı.

Katılımın yüksek olduğu toplantılarda konuşan Mustafa Demir, tüm ilçelerin kalkınma ve gelişim yönünden önündeki tüm engellerin kaldırılması ve sorunlarının giderilmesi için önemli projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

İlçe ve büyükşehir belediyesinin bir bütün halinde ortak çalışmalar ve hedeflerde buluşması gerektiğini belirten Demir, yeni oluşturulacak sistemle ilçelerde ve mahallelerimizde hizmet noktasında iş, güç birliğini önemsediklerini kaydetti.

"BÜYÜK KÜÇÜK BELEDİYE KAVRAMI KALMAYACAK"

"Umut ve hizmet kavramını birleştirmek istiyoruz" diyen Demir, "Halkımızın bizden büyük beklentileri var. Bunların karşılıksız kalmaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İlçe belediyelerimizle koordine bütünlüğünü sağlayacağız. Senin, benim belediyesi anlayışı olmayacak tüm belediyeler zaten halkımızın. Hizmet noktasında personel, iş makinası, fikir birliği, halk gücünü topyekun oluşturacağız. Bu zamana kadar ilçelerimize önemli yatırımlar ve hizmetler götürüldü. Bizler ihtiyaçları ve eksiklikleri yeniden belirleyerek farklı bir çalışma programı oluşturacağız.  Ulaşmadığımız, elimizin değmediği, hizmet götürmediğimiz hiç bir nokta görev süremiz içerisinde kalmayacak." diye konuştu.

"İLÇELERİMİZ YATIRIMLARLA GELİŞECEK"

İlçeleri kendi değerleri ile bir bütün halinde geliştirmeyi planladıklarını ifade eden Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü; "Kavak Organize Sanayi Bölgesi  2. etabını hayata geçireceğiz. İlçemizde sanayinin ve ekonominin gelişmesini önemsiyoruz. Ayrıca, Kavak'ta sanayinin ardından mahallelerde de doğalgaz  kullanımı için çalışmalar sürecek. Ladik Akdağ Kayak Merkezi yeni bir cazibe merkezi haline gelmeli, bunun için çalışacağız. Büyük yatırımlar yapılan bölge kış ve doğa turizmi için önemli bir fırsat.  Ladik gölümüzü ön plana çıkarmayı,  çevre düzenlemeleri ile vatandaşlarımızın huzur bulacağı doğayla iç içe sosyal mekanlar haline getirmeyi planlıyoruz. Asarcık ilçemizde de önemli çevre düzenlemeleri planlıyoruz. Tüm ilçelerimizde alt yapı sorunlarının giderilmesi, yol ağlarının iyileştirilmesi ve tamamlanmasını 5 yıllık görev süremizde planladık. İlçelerimizde pazar yerleri, sosyal alanlar, park ve bahçeler ile çevre düzenlemeleri vakit kaybedilmeden uygulanacak. Kırsal kalkınma ise vazgeçilmez bir unsur. Üreticilerimizin desteklenmesi, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için gerekli destekler artarak sağlanacak."

Demir, büyük bir heyecan ve sevdayla çıktıkları yolda vatandaşların büyük desteğini de beklediklerini sözlerine ekledi. Burada Demir, geçtiğimiz günlerde üzücü bir olayda eşini kaybeden MHP Asarcık İlçe Başkanı Hasan Demirci'ye taziye ziyaretinde de bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER