banner223

'İDDİALAR KASITLI VE ASILSIZIDR!'

SASKİ'nin bugüne kadar 'Logo'sunun bulunmadığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu nedenle logodan Atatürk'ün çıkarılması da mümkün değildir" dedi

'İDDİALAR KASITLI VE ASILSIZIDR!'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (SASKİ) logosundan Atatürk’ün çıkarıldığı" yönünde ortaya atılan iddialarla ilgili bir açıklamada bulundu.  SASKİ'nin bugüne kadar 'Logo'sunun bulunmadığına dikkati çeken Mustafa Demir, "Bu nedenle logodan Atatürk'ün çıkarılması da mümkün değildir" dedi.

LOGO SASKİ'NİN DEĞİL BÜYÜKŞEHİR'İNDİR

Samsun'da son gün 2 gündür gerek sosyal medya mecralarında ve gerekse basın yayın organlarında 'Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ logosundan Atatürk’ün çıkarıldığı' yönünde yansıtılmak istenen konunun tamamen 'Asılsız’ olduğunu belirten Başkan Demir,  "SASKİ'nin, kurulduğu 1995 yılından bu yana hiçbir zaman 'LOGO'su olmamıştır. Bahse konu olan logo, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne aittir. Bu nedenledir ki, 'LOGO’dan ATATÜRK’ün çıkarılması' SÖZ KONUSU DEĞİLDİR" ifadelerini kullandı.

SASKİ'NİN KURUMSAL KİMLİĞİNE KATKI

SASKİ'nin 25 yıllık geçmişe sahip bir kurum olduğunu hatırlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çeyrek asırlık geçmişi bulunan SASKİ'nin 'Kurumsal Kimliğini' oluşturmak adına LOGO ihtiyacı doğmuştur. Aralık 2019 tarihinden logo çalışması yapılmış ve belediyemiz logomuzun yanında SASKİ logosu ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır" diye konuştu.

KURTULUŞ'UN ŞEHRİNDE KASITLI VE YANLIŞ ALGI

Bilinen bu gelişmelere karşın son günlerde 'SASKİ'nin logosundan Atatürk çıkartıldı' şeklinde gündeme getirilen iddialara tepki gösteren Başkan Demir, "Yanlı, yanlış ve tamamen algı oluşturmaya yönelik çabalar, sonuçsuz kalmaya mahkumdur. Bilerek ve kasıtlı bir şekilde halkımızı yanlış bilgilendirmeye yönelik çaba içerisine girenler hakkında her türlü yasal işlem yapılacaktır" açıklamasında bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER