banner221

İntiharlar bize sorumluluğumuzu hatırlatmıyor mu?

Valiler, Kaymakamlar ve Müftüler, intihar vakalarını önlemek sizin göreviniz değilmi?

İntiharlar bize sorumluluğumuzu hatırlatmıyor mu?

Valiler, Kaymakamlar ve Müftüler, intihar vakalarını önlemek sizin göreviniz değilmi?

Gün geçmiyor ki ülkenin çeşitli yerlerinden intihar haberleri gelmesin.

Çocuğuna pantolon alamayan, İşim ve aşım yok diyen yoksulluk içinde kıvrananlar çareyi intihar etmekte buluyorlar.

Ülkeyi yönetenler yoksulluğu bitirdik artık paylaşım yapmakla meşgul izlemekle milleti aldatmaya varolan yoksulluğu halktan gizlemek için ellerinden geleni yapmaktalar.

İktidar 2002 yılından bu yana yapmış oldukları sosyal yardımlarla övünürken ülkenin gelmiş olduğu yoksulluk sınırı artık gizlememekte.

İntihar vakalarının olduğu illerde şayet o ilin yerel yöneticileri Valisi kaymakamı belediye başkanı mülki amirleri bu vakaların sorumluları değil mi?

Fırat kenarında bir kuzuyu kurt kapsa adli ilahi onu Ömer’den sorar diyen Bir dinin mensubu olarak yöneticilerimiz bu sosyal yaranın bir numaralı suçluları değil mi?

Bir ilin valisi,belediye başkanı, bir ilçenin kaymakamı, belediye başkanları ve yerel tüm yöneticileri ilinde ilçesinde ne kadar yoksul yardıma muhtaç insanı olduğunu bilmek zorunda değil mi?

İnsanlar eğer yoksulluktan intihar edecek canına kıyacak kadar hayatından vazgeçmiş ise bunun birinci sorumlusu ülkeyi yönetenlerdir.

Artık mızrak çuvala sığmamakta yaşanan bunca olumsuzluklara rağmen hala kendilerini başarılı olarak görmeleri ve halkını kandırmaya aldatmaya devam etmeleri akıllara zarar bir durumdur.

Buradan soruyorum Samsun canik ilçesinde eline iş aş yazarak intihar eden Nazilli’de yoksulluğundan dolayı çocuğuna ekmek alamayarak İntihar eden vatandaşların vebalilerini nasıl çekeceksiniz.

Samsun Valisi canik ilçe kaymakamı Büyükşehir belediye başkanı canik il ilçe belediye başkanı Aydın valisi ve Aydın Büyükşehir belediye başkanı, Nazilli belediye başkanı sizler ilinizde ilçenizde ne yapmaktasınız?

Yoksulluktan dolayı İntihar vakalarının Sorumlusu toplum olarak hepimizin. Kimse bu sorumluluktan kaçamaz. Şimdi yapılacak iş toplum olarak bu sosyal yarayı gündeme getirip yöneticilerin bir an önce ülkenin yoksunluğundan kurtarılması için çalışması gerekmektedir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER