İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında bayramların anlam ve önemine değinen Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 

İYİ Parti Samsun Milletvekili  Bedri Yaşar Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında bayramların anlam ve önemine değinen Samsun Milletvekili Bedri Yaşar,  “Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

İYİ Parti olarak milletimizin huzur ve barışa kavuştuğu, ekonomik sorunlar nedeniyle, işsizlik ve yoksulluk nedeniyle karamsar ve umutsuz günlere uyanan vatandaşlarımızın karamsarlığının son bulduğu, dertlerin çözülebildiği ve çözüldüğü bir Türkiye hayal ediyor ve bunun için çalışıyoruz.

Sorumluluğumuzun farkındayız ve milletimizin İYİ olması için de azimliyiz. Yine milletimizden aldığımız güçle, kararlı ve inançlıyız. O inançla milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Kendimize, milletimize güveniyoruz. Gücümüzü milletimize olan güvenimizden ve Yüce Allah’a olan inancımızdan alıyoruz.  

Bu manevi değeri yüksek günlerde çevremizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulmasını, hep bir arada sevgi dolu ve huzur içinde nice bayramlar geçirmeyi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdikleriniz ile birlikte geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER