banner223

KATARLILAR, ‘YATIRIM’ İÇİN SAMSUN’DA

Katarlı ‘Ulaşım ve Lojistik’ alanlarında faaliyet gösteren 2 şirketin yöneticileri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti

KATARLILAR, ‘YATIRIM’ İÇİN SAMSUN’DA

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın daveti üzerine Samsun'a gelen Katar ekibini makamında ağırladı. Demir, “Tüm yatırımcılara kapılarımız sonuna kadar açık olacak” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın daveti üzerine Samsun'a gelen Katar heyeti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Yatırım ve iş fırsatları üzerine istişarelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen ‘Ulaşım ve Lojistik’ alanlarında faaliyet gösteren Katar Milaha ve Q-Terminals şirketlerinin yetkilileri, Mustafa Demir ile makamında buluştu.

KATARLI İŞ ADAMLARI: İŞ BİRLİĞİ YAPALIM

Mustafa Demir'i Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kutlayan Katar’lı iş adamları, “Samsun her yönüyle çok güzel bir şehir. Yatırım anlamında da birlikte güzel işler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda sizlerle her türlü iş birliğine açık olduğumuzu belirtmek isteriz.” dediler.

DEMİR: KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, Samsun'un gerek coğrafi gerekse sosyo-kültürel nimetlere sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Şehrimize yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımıza kapılarımızı sonuna kadar açtık. Samsun’un her alanda kalkınması öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu nedenle ziyaretinizi son derece önemli buluyorum. Karşılıklı iş birliği içerisinde olmalıyız. Birlikte oluşturacağımız kalkınma ve yatırım modelleri ülkelerimiz arasındaki iş birliğine de büyük güç katacaktır.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER