Milletvekili Köktaş'tan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ‘30 Ağustos Zaferi’nin 97'inci yıldönümünü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş'tan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları söyledi: "Aziz Milletimizin Anadolu’ya attığı en belirgin imzalardan biri olan, Büyük Taaruz’un ve 30 Ağustos Zaferi'nin 97'inci Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

30 Ağustos; 1071’de Malazgirt’te açılan sayfanın altına 1922 yılında vurulan şanlı mühürdür.

Tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi yıkmaya çalışan her türlü hain girişimi ve saldırıyı boşa çıkaran aziz milletimiz, 30 Ağustos 1922’de elde ettiği büyük zaferle birlikte, ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu bakımdan, 30 Ağustos aziz milletimiz için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir, hepimiz için bir iftihar vesilesidir.

Çok şükür ki, bizlere kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha da kalkınmakta, daha da güçlenmekte, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir.

Ecdadımızın o günkü azim, iman ve heyecanı ile bizlerde aynı aşk ve inançla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizi inşa ediyor, yarının sahipleri olacak evlatlarımıza her alanda dünya lideri bir Türkiye bırakmanın mücadelesini veriyoruz.

Bu vesileyle, başta bu büyük zaferin mimarı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş’un bütün şehit ve gazilerini, bin yıldır bu bayrak uğruna şehit ve gazi olmuş bütün vatan evlatlarını rahmet ve şükranla anıyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER