"Milletvekili Yılmaz, İlçelerimiz için hizmete odaklandık"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Baframızın tüm ilçelerimiz gibi hak ettiği hizmeti alması için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaktayız.” dedi

"Milletvekili Yılmaz, İlçelerimiz için hizmete odaklandık"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, hayata gözlerini yuman Bafra eşrafından Yahya Biren’in cenaze törenine katıldı. Bafra Büyük Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yahya Biren’i son yolculuğuna uğurlayan Yılmaz, acılı aileyi yalnız bırakmadı, başsağlığı dileklerini iletti.

'HİZMETE ODAKLANILDI'

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, gün içerisinde AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve ilçe teşkilatı ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı ziyaret etti. Bafra ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı toplantılarda çözüm önerilerini masaya yatırdı. Yılmaz, “Baframızın tüm ilçelerimiz gibi hak ettiği hizmeti alması için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaktayız.” dedi

'TİCARİ FAALİYETLER İSTİŞARE EDİLDİ'

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, diğer yandan ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Göksel Başar ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, ilçenin ticari faaliyetleri ile ilgili son durumu istişare etti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER