Mustafa Demir her şehrin arayıp da bulamadığı bir aday

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'in, Samsun ve Samsunlular için bir şans olduğunu belirterek, " Mustafa Demir her şehrin arayıp da bulamadığı bir başkan adayıdır. Bizde onu başkan yapıp Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ehline yani Mustafa Demir’e emanet edeceğiz” dedi

Mustafa Demir her şehrin arayıp da bulamadığı bir aday

--

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği Mustafa Demir'in Samsun ve Samsunlular için bir şans olduğunu belirtti. Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylarının kimler olduğunun açıklandığın da hatırlatan Karapıçak, "Kimse sağda solda ben MHP’nin adayıyım diye gezmesin” dedi.

31 MART’TA YENİDEN TEST EDİLECEK

MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin uygulanabilirliğini sürekli kılmak, faaliyetlerini yoğunlaştırmak, Türkiye´nin sorunlarının çözümünde kararlılığı sağlamak, çok yakın bir tarihte yapılacak olan mahalli idareler seçimleriyle millet iradesi nezdinde bir kez daha test edileceğini hatırlattı. Bu test sonucunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin çok daha güçlü, kalıcı, istikrar sağlayıcı bir yönetim şekli olacağını vurgulayan Karapıçak, "31 Mart Mahalli idareler seçiminde Samsun’da Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Merkezler arası anlaşmalar çerçevesinde ittifak ile seçime girme kararı alınmıştır. Büyükşehir+15 AK Parti 2 İlçe Belediyesi ise Asarcık olmak üzere toplam 18 belediyede ittifak anlaşması yapılmıştır" dedi.

PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR

31 Mart seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu, Türkiye'nin bekası için 24 Haziran seçimlerinde alınmış olan zaferden sonra uygulamaya geçilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin sağlam olarak devam etmesi için olduğunu dile getiren Karapıçak, "Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar sürecektir. Bu ittifak gelip geçici bir heves, iş bitimi dağıtılacak kuru bir ortaklık değildir, asla da böyle görülmemesi gerekiyor" diye konuştu.

SAMSUN İÇİN BİR ŞANS

Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylarının halkın isteği ve liyakat esas alınarak belirlenen işin ehli isimler olduğunu kaydeden Karapıçak, özellikle Samsun’da Büyükşehir’e adayı gösterilen Mustafa Demir'in Samsun ve Samsunlular için bir şans olduğunu vurguladı. Karapıçak, " Açıkladığı özellikle istihdam projeleri ile geliyor ve bu projeler kendi deyişiyle de ‘şahlanış’ projeleri. Bu projeler ile şehrimizin evlatları iş sahibi olacak, başka şehirlere iş aramaya gitmeyecek. Bu da demek oluyor ki burada kazanılan para da burada harcanacak demektir. 5 yılda 80 bin kişiyi istihdam edecek projeleri Samsun’un hak ettiği yerlere gelmesini sağlayacak projeler. Projeleri ile Samsun’un şaha kalkacağından hiçbir hemşerimin şüphesi olmasın” dedi.

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKETİN ADAYI DEMİR'DİR

Cumhur İttifakı’nın Samsun Büyükşehir Belediyesinin adayının Mustafa Demir olduğunu belirten Karapıçak, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayıdır. Ülkücü hareket Mustafa Demir’in her zaman arkasındadır canıyla başıyla başkan seçmek için çalışmaktadır. Mikro Milliyetçilik yapanlar var. Neymiş efendim Mustafa Demir Trabzonluymuş. Yahu bu adam ömrünün hemen hemen hepsini burada geçirmiş burada görevlerde bulunmuş buraya yatırım yapmış siyasi olarak bürokraside hizmetleri olmuş. Burada halkımızın şuna bakması lazım Samsun’u bu aday biliyor mu? Bilmiyor mu? Mikro milliyetçilik bölücülükten başka bir şey değildir. Aramıza nifak katar buna geçit vermemeliyiz. Samsun çok büyük bir şehir ve burada 81 ilden insan yaşıyor. Şuralı buralı diye değil de ettiği hizmetlerle kişiliği ile liyakate bakarak yorumlar yapılmalıdır. Biz şimdi bu şehri kime emanet isteriz? Belediye Başkanlığı görevini en iyi yapabilecek isme emanet etmeliyiz işi ehline vermeliyiz." uyarısında bulundu.

KİMSE MHP’NİN ADAYIYIM DİYE SAĞDA SOLDA GEZMESİN

Mustafa Demir'in Samsun'u 100. yılda yapacağı projelerle şahlanışa çıkaracağına inandığını dile getiren Karapıçak, "Mustafa Demir her şehrin arayıp da bulamadığı bir başkan adayıdır. Bizde onu başkan yapıp Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ehline yani Mustafa Demir’e emanet edeceğiz. Hepimizin belediye başkanı olup Samsun’u bu 100. Yılda şahlanışa çıkaracağından benim şüphem yoktur. Hiçbir ülkücü kardeşimin de şüphesi olmasın. MHP’nin adayları Cumhur İttifakının adaylarıdır. Başka adayı yoktur kimse sağda solda ben MHP’nin adayıyım diye gezmesin” diye konuştu.

CUMHURİYETİMİZ BEKASI İÇİN ÖNEMLİ

Seçimlere çok az bir zaman kala halkın yüksek bir çoğunluğunun Cumhur İttifakı’nı benimsediğini, kabul ettiğini, destek vereceğinin de apaçık ortada olduğunu söyleyen Abdullah Karapıçak, "Zillet, bu seçimde 24 Haziran seçimlerinden ötürü geride başlamıştı. Aday çıkarmakta bile zorluk çeken zillet, adaylar açıklandıktan sonra bu ittifakın iki mimarı AK Parti ve MHP listelerinden aday gösterilmeyenlere götürülen teklifler sonucu davasında sadık olamayan derdi koltuk olanları kendi tarafına çekti. Bu Samsun listelerinde de aynı şekilde gerçekleşti. Yerel yönetimlerde ve yerel meclislerde görev alacak seçilmişlerin, milletin birlik ve bütünlüğünü titizlikle gözeten, Türkiye’nin varlık ve bağımsızlığına namus ve şeref ölçüsünde sadık kimseler olması, Cumhuriyet’imizin bekası açısından elzemdir" dedi.

PROVOKASYONLARA KARŞI UYARDI

Zillet İttifakı'nın stratejisini seçim kazanmaktan çok kaybettirmek üzerine kurduğunu da vurgulayan Abdulah Karapıçak, "Bu hususta oluşan bu zeminden faydalanmak isteyenler olabilir. Zilletin gizli ve açık yandaşlarınca birtakım hırçınlık ve taşkınların sergilenebileceği, tahrik edici eylemlerin sahnelenebileceği değerlendirilmektedir. Şuurunu kaybetmiş kimselerin kışkırtma ve sataşmalarına itibar edilmemeli, bu gibilerin yol açabileceği kargaşa, tefrika ve fitneden uzak durulmalıdır. Bizler bu tür gerçekleşebilmesi muhtemel olayların yaşanması taraftarı değiliz. Kampanyaların demokratik bir ortamda ve barış içinde tamamlanarak 31 Mart günü sakin, huzurlu ve güvenli bir atmosferde sandığa gidilebilmesi için MHP kadrolarının üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getireceğinden yana halkımızın hiçbir şüphesi olmasın” görüşünü dile getirdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER