banner221

Mustafa Demir: İşimi Yaparken Acımam

AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, "Benim kimseyle işim olmaz. Kimseyle kavgamda olmaz. Kollektif bir anlayışa sahibim. İşimi yaparken katı ve acımasız olurum" dedi.

Mustafa Demir:  İşimi Yaparken Acımam

CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ ADAY GÖSTERDİ 

AK Parti'de kurucu başkanlık, il başkanlığı, TBMM'de komisyon başkanlığı, Bayındırlık İskan Bakanlığı ve son olarak milletvekilliği yaptığını anlatan Demir, AK Parti Genel Merkezi'nin anketlerle ve çalışmalarla bütün bilgilere sahip olduğuna işaret etti. Adaylığının açıklanması sonrası genel merkezin anket yaptırdığını, kendisinin de anket yaptırdığını belirten Demir, "Samsun'a Allah rızası için hizmet yapmak amacıyla yola çıktık. Türkiye'nin büyük değişimine sebep olan AK Parti'nin Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bizleri gösterdi. Biz de belediyeciliği iyi yapacağımıza inandığımızdan yola çıktık" dedi.

KİMSEYLE KAVGAM OLMAZ 

"Benim kesinlikle kimseyle işim ve kavgam olmaz" diyen Mustafa Demir şöyle devam etti; "İşimi yaparken katı ve acımasızımdır. Adaylığımıza tepkiler olabilir, ama saha çalışmalarımızda son derece olumlu tepkiler alıyorum. Seçimlere kadar bu süreci devam ettireceğiz. Tamamen hizmet için yola çıktık. Kendime ekip kurma gibi bir düşüncem kesinlikle olmadı. Seçimlerden sonra ortaya çıkacak tabloda belediye başkanlarımızla çalışacağız, kollektif bir çalışma anlayışına sahibim. Adayların çok olması demokrasinin gereğidir. Çekişmeli seçim olursa göreve gelecek belediye başkanına olumlu yansır. Ben işimi yaparken işime odaklarım. Eğer yetki alırsak, belediyede alt yapıda, ulaşımda vatandaşın mutluluğunu ve refahını yükseltecek projelerde, kentsel dönüşüm ve gelişim projelerinde imzamız olacak. Samsun'un 5 yıllık planlaması hazır" diye konuştu. 

Haberin Kaynağı hedefhalk.com 'dur.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

bizde oy verirken katı ve acımasız olacaz

SIRADAKİ HABER