Önder Fatih Şenol Teşkilatlar tarafından sevgiyle karşılanıyor

İYİ Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Önder Fatih Şenol yaptığı teşkilat ziyaretlerinde sevgiyle karşılanırken, teşkilat üyeleri ise Şenol'u vekil gözüyle bakıyor.

Önder Fatih Şenol Teşkilatlar tarafından sevgiyle karşılanıyor

Siyaset hayatını teşkilatlarda sürdürmüş olan önder Fatih Şenol teşkilat ziyaretlerine devam ederken, ziyaretler sırasında da 625 Km yapıp 11 ilçe ziyareti yapan Şenol teşkilatların sorunlarını dinleyip birlikte çalışarak tüm zorlukları yeneceklerini ifade etti.

Milletvekili aday adayı, Çakallı, Terme, Vezirköprü, Havza, ilçelerini gezerek burada partililerle bir araya geldi. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Aday adayı Önder Fatih Şenol yaptığı konuşmada, Samsun’da 58 arkadaşımız Milletvekili olabilmek için A. Adayı oldu. Bu bir hizmet yarışıdır" dedi.

Teşkilatların içinden de geldiğini belirten Önder Fatih Şenol, ben yıllarca teşkilatlarda görev yaptım, İYİ Parti İl kurucularındanım, milletvekili aday adaylığımı açıkladıktan sonra tabii ki yönetimden istifa ettim. Ben hep masanın öbür tarafında oldum ama artık hizmet yarışı için masanın diğer tarafına geçmek için bu "ateşten gömleği" giymeye talip oldum dedi.

Teşkilatların da zorluklarından bahseden Şenol, teşkilatlardan geldiğim için zorlukları biliyorum, inşallah bunların üstesinden hep birlikte geleceğiz" şeklinde konuştu.

Önder Fatih Şenol ayrıca Samsun'un Çakallı ilçesinde İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday adayı Saydam Bayram'ın babasının cenazesine katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER