"Samsun'a en çok hizmet eden insanlardan biri olmak istiyorum"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, kentte hayata geçirecekleri projeler ve çalışmalarla Samsun'u Türkiye'de örnek şehir ve belediye yapacaklarını söyledi.

"Samsun'a en çok hizmet eden insanlardan biri olmak istiyorum"

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir, gün boyu süren programlarında Hak-İş Sendikası, Güney Bölge Sivil Toplum Kuruluşları etkinliği, Cumhuriyet Caddesi ve Hançerli Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kalkanca ve Karasamsun mahalleleri ortak mitingine katılan Demir, akşam saatlerinde Tekkeköy ilçesinde ev ziyaretleri yaptı.

Programlarında Cumhur İttifakı'na güçlü destek isteyen ve birlik beraberlik mesajları veren Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, özellikle altı boş çökmek üzere olan ve ülkeyi karanlığa götürmek isteyen kirli ittifaklara ülkenin geleceği için prim verilmemesini istedi.

"TÜRKİYE MESAJI ALDI"

Cumhur İttifakı'nın başarısının Türkiye'nin geleceği için ne kadar önemli olduğunu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin her seferinde üstüne basa basa anlattığını vurgulayan Demir, "Tüm Türkiye iki önemli liderin çağrısının ne kadar hassas ve doğru olduğunu anladı. Anlamak istemeyenler, işine gelmeyenler ise özellikle Türkiye'nin beka savunucu olan Cumhur İttifakı'nın başarısına gözünü dikti. Allah bunlara fırsat vermesin. Cumhur İttifakı'nın başarısı için önce bizler çok çalışacağız, sonra halkımızdan gönülden desteklerini isteyeceğiz. Biz üzerimize düşenin fazlasını yapıp, takdiri halkımıza bırakacağız." dedi.

"HALKA HİZMETTE GÖZÜMÜZ HİÇ BİRŞEY GÖRMEZ"

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda önemli bir yere sahip olan Samsun'un değerine değer katmak için göreve talip olduklarını ifade eden Demir, "Halka hizmet yarışında bizim gözümüz hiç bir şeyi görmez. Her şeyi bir kenara bırakır şehrimiz, vatandaşlarımız için en iyi ne yapabiliriz sorunu sürekli kendimize sorarız. Cumhur İttifakı'nın adayı olarak açıklanmam sonrasında yoğun bir proje hazırlığı, çalışma programı üzerinde geniş bir ekiple çalıştık. Kentimiz, insanlarımız o kadar değerli ki, hizmet noktasında hiç bir eksiği bırakmamak bizim üzerimize büyük bir borç. Ne makam,

ne mevki hiç önemli değil. Allah nasip ederde 31 Mart'ta halkımız yetki verirse bu şehre en çok hizmet eden, çalışan, ömründen bir parça veren insanlar arasında bende olmak istiyorum.  Halkımızla, şehrimizin dinamikleriyle, dava arkadaşlarımızla aramıza kimse nifak sokamayacak çünkü hedefimiz güçlü Türkiye, güçlü Samsun ve halka hizmettir. Biz durursak şehrimiz durur, biz çalışmazsak şehrimiz ülkemiz büyük kayıplar yaşar. Ülkemize şehrimize olan çalışma azmimizi, niyetimizi kimse değiştiremez." diye konuştu.

Özellikle kent için hazırladıkları projeleri sürekli kamuoyuyla paylaştıklarını anımsatan Demir, iktisadi kalkınma, istihdam konusunu çok önemsediklerini, gelecek çalışma planında kent genelinde 23 bin dönüm sanayi bölgesi oluşumunu programa aldıklarını da sözlerine ekledi.

Çeşitli noktalardaki ortak programlara AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, teşkilat üyeleri katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER