Samsun'da 5 başkan koronavirüse yakalandı

Samsun'da vakaların artmasıyla birlikte protokol üyelerinde 5 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Samsun'da 5 başkan koronavirüse yakalandı

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı bildirilirdi. Başkanlar sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

Başkan Aksu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dikkat etmeme rağmen kervana biz de katıldık. Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel durumum şu an için iyi. Tedavime evimde devam ediyorum. Dualarınızı bekler, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Kılıç sosyal medya hesabından, "Kovid-19 test sonucu pozitif çıkmıştır. Hamdolsun genel durumum gayet iyi ve şu an için evde karantinada bulunmaktayım. Hepinizden dua bekler, tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar dilerim" dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, koronavirüse yakalandığını, "Değerli Hemşehrilerim; Bugün yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Hamdolsun genel durumum gayet iyi ve şu an için evde karantinada bulunmaktayım. Hepinizden dua bekler, tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

Başkan Kıyma yaptığı açıklamada, "Bugün yapılan Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Hamdolsun, şu an iyi durumdayım ve tedavim doktorlarımızın tavsiyesi doğrultusunda evde devam etmektedir. Herkesten hayır dualarını eksik etmemesini istirham ediyor, tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi

Başkan Akgül yaptığı açıklamada, "Kovid-19 testim maalesef pozitif çıktı. Şu an evindeyim ve sağlık durum iyi.Sizden ricam “bana bir şey olma demeyin” Tedbirlere sıkı sıkı sarılalım, kendimizi ve sevdiklerimizi riske atmayalım" dedi.

BAKANIN SAMSUN ZİYARETİ İPTAL EDİLDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un bugün gerçekleştireceği Samsun ziyareti iptal edildi.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER