SAMSUN'DA SÜRÜCÜ BELGESİ TABAN FİYATINA UYMAYAN SÜRÜCÜ KURSLARINA CEZA VERİLECEK

Samsun'da sürücü ehliyeti almanın bedeli bin 299 TL olarak belirlenirken, bu fiyatın altında ehliyet veren sürücü kurslarına ise para cezası ve ruhsat iptali gibi cezalar verildiği açıklandı.

SAMSUN'DA SÜRÜCÜ BELGESİ TABAN FİYATINA UYMAYAN SÜRÜCÜ KURSLARINA CEZA VERİLECEK

Samsun'da sürücü ehliyeti almanın bedeli bin 299 TL olarak belirlenirken, bu fiyatın altında ehliyet veren sürücü kurslarına ise para cezası ve ruhsat iptali gibi cezalar verildiği açıklandı. Karadeniz Sürücü Kursları Federasyon Başkanı ve Samsun Sürücü Kursları Derneği Başkanı Yıldıray Asan, Samsun'da sürücü ehliyeti için taban fiyatın bin 299 lira olduğunu, bu fiyatın altında ehliyet veren sürücü kurslarına ise ceza uygulandığını açıkladı.

Karadeniz Sürücü Kursları Federasyon Başkanı ve Samsun Sürücü Kursları Derneği Başkanı Yıldıray Asan ile bilikte sürücü kursu sahipleri bugün Samsun Öğretmen evinde bir araya gelerek toplantı yaptı. 

Karadeniz Sürücü Kursları Federasyon Başkanı ve Samsun Sürücü Kursları Derneği Başkanı Yıldıray Asan, Samsun Öğretmenevinde yapılan toplantıda, Samsun için ehliyet taban fiyatının bin 299 TL olduğunu belirterek, sürücü kurslarının da bu taban fiyata uyması çağrısında bulundu. 

Karadeniz Sürücü Kursları Federasyon Başkanı ve Samsun Sürücü Kursları Derneği Başkanı Yıldıray Asan, yaptığı açıklamada tabsan fiyat uygulamasına uymayan sürücü kurslarının tespit edildiğini belirterek, "Samsun'da sürücü ehliyetleri için belirlenen taban fiyat uygulamasına uymayan, sürücü adaylarından ehliyet için belirlenen taban fiyatın dışında, düşük yada fazla ücret alan sürücü kurslarının tespit edilmesi durumunda, ruhsat iptali gibi cezalarla karşı karşıya kalabilirler. Şuana kadar belirlenen taban fiyata uymayan ve tespit edilen sürücü kurslarına para cezaları uygulanmıştır. Belirlenen taban fiyata uyulması gerekmektedir. " dedi.

KAYNAK :  www.samsunkenthaber.com

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER