Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız oldu

Samsun Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız Samsun Memur-Sen İl Temsilciliğine seçildi. İl Temsilci vekilliklerine de Diyanet-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Murat AKKUŞ ve Basın İletişimden Sorumlu Başkan vekilliğine Samsun Büro Memur-Sen Başkan Vekili seçildiler.

Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız oldu

Memur-sen İl temsilciliği binasında yapılan seçimde 2 aday yarıştı, 60 delege oy kullandı. Oyların çoğunluğunu alan Yıldız ile il Başkan vekilleri Diyanet Sen 1 No’lu Şube Başkanı Murat Akkuş ve Büro Memur Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber Samsun İl temsilciliği görevine getirildiler.

Yıldız, Bizleri bu göreve layık gören siz Şube başkanlarımıza ve delegelerimize teşekkür ederiz. Bundan sonraki Memur-sen İl temsilciliği görevini Ben ve Başkan vekilliklerine seçilen Başkanlarımız ile birlikte Memur-sen Vizyonu ve misyonu çerçevesinde yürüteceğiz. Çalışanlarımızın sesi olmaya hak ve menfaatlerinin korunması noktasında çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bizden önce bu görevi ifa eden Başkanlarımıza emeği geçenlere teşekkür ederiz. Samsun Memur-Sen 11 Hizmet Kolundaki Şube Başkanlarımız ile Birlik beraberlik içerisinde Memur-Sen üyelerinin tamamına hizmet sunmaya hizmetlerini artırarak devam edecektir. dedi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER