Samsun SEAH’de Bir Garip Açılış Töreni!

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi’nin Şubat 2021’den buyana hizmet verdiği ortaya çıktı.

Samsun SEAH’de Bir Garip Açılış Töreni!

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi’nin Şubat 2021’den buyana hizmet verdiği ortaya çıktı.

SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin eski başhekimi Doç.Dr. Ahmet Şen'in 2021 şubat ayında hizmete açtığı Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezini sanki yeni hizmete açılıyorMUŞ gibi lansman yapan ve iyi niyetli Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı’yı da buna alet eden Samsun Sağlık İl Müdürlüğü; eski yönetimden kimseyi de açılışa davet ettirmedi.

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR

7 ay önce SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Şen tarafından hizmete açılan Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi, sanki yeni hizmete girmiş gibi tören düzenlenerek tekrar hizmete açıldı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine birçok yenilik kazandıran eski Başhekim Doç. Dr. Ahmet Şen’e bir teşekkür bile çok görüldü.

EKSİ YÖNETİM’İN EMEĞİ ÜZERİNDEN PRİM YAPMA GİRİŞİMİ Mİ?

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü’nün SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Şen ve ekibi tarafından kurulan ve faaliyete geçirilen Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi’nin yeni yapılmış gibi gösterilerek gerçekleştirdiği açılış töreninde emeği geçen hiç kimsenin isminin dahi açılışta zikredilmemesi ise vefasızlık olarak yorumlandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN FAALİYETİ DUYURULMUŞ

SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi’nin faaliyete geçtiği sosyal medya hesabından 7 Temmuz 2021 tarihinde yapılan paylaşımla; “SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi, poliklinik ve laboratuvar hizmetlerini SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesi içerisindeki zemin kat girişte vermektedir.” açıklamasıyla duyurulmuş.

https://www.facebook.com/484767502026747/posts/1179686122534878/ 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER