SAMSUN SOKAK TUNİNG ÜYELERİ SAMSUN’DA BULUŞTU!

Samsun Sokak Tuning Kulübü’nün düzenlediği ortalama 100 kişinin 70 araç ile katıldığı etkinlik Samsun Baruthane de helikopter pistinde gerçekleşti.

10 mart 2019 pazar günü Samsun Baruthane de helikopter pistinde gerçekleşen etkinliğe genç modifiye severler ve Sokak Tuning ailesi katıldı.
Samsun Merkez olmak üzere Bafra, Vezirköprü, 19 Mayıs ve Çarşamba ilçelerinden katılım sağlayan modifiye severler halkın da dikkatini çekerek araçlarıyla beğeni topladılar
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Tolga Kaya,  "Sokak Tuning yöneticisi olarak topluluğumuzun öncelikli amacı Samsun da ki modifiye severleri bir araya getirerek sohbet ortamı oluşturmak ve Samsuna yakışır etkinlikler düzenlemektir.

Bu toplulukta bizlerle birlikte olduğunuz sürece ve bize destek olduğunuz sürece Samsun adına büyük etkinliklere, başarılara adım atacağız. 
İlerleyen zamanlarda da büyük ve detaylı etkinliklerimiz olacaktır. Tüm modifiye sever arkadaşlarımızın bu güzel topluluğa katılmasını rica ediyorum. Şehrimize böyle bir topluluk renk katacaktır. 10 mart da yaptığımız etkinlikte bizlerle olan herkese teşekkür ediyorum. Bu aile git gide büyüyüp daha güzel yerlere gelecektir. Buna inanıyorum. Ailemize katılmak isteyenler bizlere internet adresimizden sayfalarımızdan ulaşabilirler. Tekrar burada bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum."


Başkan Kaya'nın Konuşmasının ardından, Samsun Sokak Tuning ailesi katılımcılara ve vatandaşlara çay ikramında bulunarak keyifli dakikalar geçirdiler.
Saat 1 gibi toplanan kulüp üyeleri tüm gün boyunca pist alanın da araçlarını görücüye çıkardı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER